Sérülése ellenére is játszani fog Rod Streater
2014. szeptember 18. írta: Raider Nation

Sérülése ellenére is játszani fog Rod Streater

A Raiders tegnapi edzését öt játékos is kihagyta sérülés miatt és ketten közülük a hétvégi Houston Texans elleni mérkőzésen sérültek meg. A linebacker Sio Moore-nak a bokája, míg a wide receiver Rod Streater-nek a csípője sérült meg. Egyelőre kérdéses, hogy pályára tudnak-e lépni a vasárnapi New England Patriots elleni mérkőzésen de Streater bizakodóan nyilatkozott a pályára lépéséről.

"Igen, péntekre már jobban leszek. Csak egy kicsit pihennem kell de jó úton járok." - nyilatkozta Streater.

Streater jelen pillanatban a Raiders első számú elkapójának számít így értelemszerűen nagy szükség lenne rá vasárnap este a Gillette Stadium-ban. Eddigi szezonja nem úgy kezdődött ahogyan arra előzetesen számított. Jelenleg csak 52 elkapott yardja és 1 touchdownja van. A tavalyi szezonban 888 elkapott yardjával a csapat legeredményesebb elkapója volt.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr1006709627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása