Greg Olson lett az offensive koordinátor
2013. január 20. írta: Raider Nation

Greg Olson lett az offensive koordinátor

Dennis Allen vezetőedző Bobby April kinevezését követően bejelentette, hogy Greg Olson lesz a csapat következő offensive koordinátora. Az 51 éves Olson-nak már 26 éves edzői rutinja van és 11 éven keresztül dolgozott az NFL-ben. Olson négy év alatt már a negyedik támadókoordinátor lesz Oaklandben Greg Knapp (2012), Al Saunders (2011) és Hue Jackson (2010) után.

Az új koordinátor az utolsó szezonban a Jacksonville Jaguars vezetőedzőjének asszisztense és az irányítók edzője volt. Az azt megelőző négy évben a Tampa Bay Buccaneers offensive koordinátora és irányító edzője volt. Pályafutása során dolgozott már a San Francisco 49ers, a Chicago Bears, a Detroit Lions és a St. Louis Rams csapatánál is.

Olson-nak teljesen meg kell változtatnia a Raiders támadójátékát, hogy jobban működjön a futójáték. A running back Darren McFadden sokat szenvedett a tavalyi szezonban és a problémát a Greg Knapp által használt zóna blokkolási sémában látták. Ez volt Knapp menesztésének a legfőbb oka.

(nfl.com, Fotó: raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr765029191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása