Az idei első depth chart
2019. augusztus 06. írta: Raider Nation

Az idei első depth chart

Kiadták a Raiders idei első depth chartját és a legtöbb poszton nem okoztak meglepetést. Pár poszton azonban mint mindig, most is sikerült meglepetést okozniuk. A legnagyobb meglepetést a defensive tackle poszt okozza ugyanis a tavaly kitűnő újonc évet futó Maurice Hurst csak tartalék a Johnathan Hankins, Justin Ellis páros mögött.

A másik nagyobb (vagy inkább kisebb meglepetést) a slot receiver posztja okozza. Hunter Renfrow nyerte el a kezdő posztot és Ryan Grant a tartaléka. Az idei ötödik körös választott kiemelésén igazából nem kell csodálkozni mert Jon Gruden pont a napokban nyilatkozta le, hogy micsoda nagyszerű pick volt Renfrow. Hát úgy legyen!!!

Az első alapszakasz mérkőzést vasárnap hajnalban játsszuk és a Los Angeles Rams-t fogadjuk hazai pályán. A jelenlegi kezdő természetesen még messze áll attól ahogyan pályára fogunk lépni szeptemberben de mutatja a mostani erőviszonyokat.

Támadósor (kattints a képre):

offense.png

Védelem (kattints a képre):

defense.png

raiders.com, Fotó: sportingnews.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr8614997104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása