Jack Del Rio: Domináns védelmet építünk
2015. december 20. írta: Raider Nation

Jack Del Rio: Domináns védelmet építünk

A Raiders védelme közel sem a legerősebb egységek közé tartozik az idei szezonban de a múlt vasárnap esti Denver Broncos elleni mérkőzésen egy egészen más arcát mutatta a defense. A támadóegység 0, vagy még annál is kevesebb volt az első félidőben de a védelem mérkőzésben tartotta a csapatot.

Rengeteg időt kellett pályán tölteniük de csak négy mezőnygólt engedélyeztek a Broncos-nak. Távol tartották az ellenfelet az endzone-tól amivel megalapozták a győzelmet. Az egység legjobbja Khalil Mack volt akit a teljesítményének köszönhetően meg is választottak a hét legjobb AFC-s védőjátékosának.

A kiemelkedő teljesítményt követően Jack Del Rio vezetőedzőt a csapat védelméről kérdezték az újságírók. A HC nagyon optimista a védelemmel kapcsolatban és adni kell a véleményére mert védelem oldalán szerepelt az egész játékos pályafutása során és edzőként is a defense oldalán tevékenykedett.

"Ahogyan haladunk előre a szezonban egyre inkább domináló defense-t építünk Oaklandben. Már tettünk egyes lépéseket és láthatóak pozitív jelek de bizonyos dolgoknak még meg kell történniük. Csak az a kérdés, hogy mikor." - nyilatkozta Del Rio.

Az idei szezonban kiderült, hogy Mack lehet a defense jövőbeli vezére. A defensive end / linebacker 9 sacket szerzett az utolsó három mérkőzésén. Mellette igazán biztatóan teljesített a védőfalban szereplő Mario Edwards Jr. és Dan Williams párosa is.

Az újonc edge rusher Edwards Juston Tuck kiesése után kapott nagyobb szerepet és az utolsó hat mérkőzésen 21 alkalommal siettette az ellenfelek irányítóit. A Cardinals-tól érkező defensive end Williams vezérletével a védőfal csak 3 yardos átlagot engedett az ellenfelek futóinak az elmúlt hónap során.

Offense oldalon Derek Carr, Amari Cooper, Michael Crabtree és Latavius Murray vezérletével egy fiatal ütőképes társaság alakult ki és éveken keresztül meghatározhatják a csapat támadójátékát. Reggie McKenzie general managernek a következő offseasonban a védelem megerősítésére kell majd fókuszálni.

(nfl.com, Fotó: sfgate.com, sfexaminer.com, 247sports.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr628186358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása