Az év legjobb védőjátékosa
2015. január 13. írta: Raider Nation

Az év legjobb védőjátékosa

Az védőjátékosának megválasztása nehezebb feladat lehetett mind a legjobb támadó kiválasztása hiszen két játékos is remek szezon produkált.

Az Év legjobb védőjátékosa: CHARLES WOODSON

A nagy öreg visszatérése utáni második szezonja nagyon jól sikerült és megmutatta, hogy 38 évesen sem lehet leírni. A jövőbeli Hall of Famer safety 112 tacklet, 4 interceptiont és 1 sacket szerzett az alapszakaszban.

A 12. játékhéten sackelte a Kansas City irányítóját Alex Smith-t amivel megszerezte karrierjének 20. sackjét. Ezzel Woodson lett a liga első játékosa aki elérte az 50 interceptiont és a 20 sacket (1982 óta tartják számon hivatalosan az elért sackeket).

Woodson az alapszakasz után 60 interceptionnél tart amiből 22-t szerzett a Raiders játékosaként szerzett amivel utolérte Warren Powers-t a franchise ranglista 10. helyén.

Az alapszakasz folyamán még három punt visszahordással is megpróbálkozott amivel a liga történetének második legöregebb punt returner játékosa lett.

A második legjobb: Khalil Mack

Mack-et a tavalyi Draft első körében választotta ki a Raiders és szenzációsan játszott az újonc évében. Végre egy elsőkörös játékos akinek sikerült bizonyítania a Raiders-nél.

A linebacker kezdőként pályára lépett az összes alapszakasz mérkőzésen, 75 tacklet, 4 sacket és 1 kierőszakolt fumblet szerzett az alapszakaszban.

A csapat egyik legjobbja volt a futás elleni védekezésben és nem csak csapatszinten hanem ligaszinten is elismerésre méltóan teljesített.

Igaz a mostani listán csak második de könnyen elképzelhető, hogy még előkelőbb helyen fog végezni egy másik voksoláson. Nagy esélye van az Év legjobb újonc védőjátékosának díjára.

(nfl.com, Fotó: rantsports.com, csnbayarea.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr127070763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása