Kilenc játékossal írtak alá a tartalékcsapatba
2015. január 01. írta: Raider Nation

Kilenc játékossal írtak alá a tartalékcsapatba

A Raiders general managere Reggie McKenzie kedden bejelentette, hogy kilenc játékost szerződtettek a tartalékcsapatba. A játékosok közül hatan a 2014 szezont is a tartalékcsapatban fejezték be. Három újonc, a running back Terrance Cobb, a wide receiver Jeremy Gallon és a Kona Schwenke érkezett a csapathoz.

Játékos Poszt Évek Iskola
Cobb, Terrance RB R Cumberland
Gallon, Jeremy WR R Michigan
Jackson, Justin LB R Wake Forest
Kearney, Vernon DB 1 Lane
Kistler, Dan T R Montana
Mady, Lamar G 2 Youngstown State
Roberts, Seth WR R West Alabama
Schwenke, Kona DT R Notre Dame
Watson, Jansen CB R Iowa State

Cobb-ot eredetileg a Jacksonville Jaguars szerződtette tavaly májusban draftolatlan szabadügynökként majd az edzőtábor során megváltak tőle. Négy szezont töltött el a Cumberland-en ahol több iskolai rekordot is felállított. 327 futott yardja és 6 touchdownja a legtöbb amit egy mérkőzésen szerzett az iskola diákja. Egy szezonban szerzett 1.991 futott yardja, 4.414 karrier futott yardja és 47 futott touchdownja is iskola rekordnak számít. A Cumberland első diákja aki NFL szerződést írt alá.

Gallon-t a New England Patriots a draftolta a tavalyi szezonban a hetedik körben. A Michiganen négy szezon alatt 51 mérkőzésen lépett pályára wide receiverként, kick és puntreturnerként. 25 mérkőzésen volt kezdő, 173 elkapásból 2.704 yardot és 17 touchdownt szerzett. Gallon tartja az iskolarekordot az egy szezonon belüli 1,373 elkapott yardjával.

Schwenke-t a Kansas City Chiefs májusban draftolatlan szabadügynökként szerződtette majd az edzőtábor végén megváltak tőle és a tavalyi szezont a Chiefs, a New England Patriots és a New York Jets tartalékcsapatában töltötte. A Notre Dame játékosaként 31 mérkőzésen lépett pályára, 30 tacklelel, 1 sackel és 1 fumble utáni visszaszerzett labdával zárt.

(raiders.com, Fotó: bleacherreport.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr87029167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása