Újabb mérkőzés, újabb Raiders vereség
2014. szeptember 29. írta: Raider Nation

Újabb mérkőzés, újabb Raiders vereség

Tegnap este újabb alapszakasz mérkőzésre került sor és sajnos a már megszokott módon Raiders vereséggel ért véget a találkozó. A londoni mérkőzésen a Miami Dolphins csapatát fogadta a Raiders és 38-14-es vereséggel zárult a találkozó.

A mérkőzés jól kezdődött, a kezdő driveból touchdownt értünk el. A támadósorozat végén a tight end Brian Leonhardt 3 yardos elkapása után 7-0 vezetett a Raiders. Ezt követően azonban szokás szerint minden elromlott.

Az első negyed még nem is volt annyira rossz, hiszen a Dolphins csak egy mezőnygólra volt képes de a második negyedet 21-0-ra lehozta így 24-7-es vezetéssel vonultak az öltözőbe. A harmadik negyedben a Dolphins 14 ponttal tovább növelte az előnyét így az utolsó játékrésznek kilátástalanul vágott neki a csapat.

A negyedik negyedben szerencsére már nem szerzett újabb pontot a Dolphins és Andre Holmes 22 yardos elkapott touchdownjával a Raiders egy kicsit kozmetikázott az eredményen.

A mérkőzés előtt tudtuk, hogy rossz a futás elleni védelmünk és azt is tudtuk, hogy a Dolphins főleg futni fog a mérkőzésen. Továbbá tudtuk, hogy nyomás alá kell helyezni Ryan Tannehill-t mert nyomás alatt gyakran hibázik. Hiába tudta ezt mindenki, nem tudták megoldani a problémákat.

A Dolphins a mérkőzésen 157 futott yardot szerzett ellenünk ami egy yarddal elmarad az idei átlagunktól ami sajnos a liga második legrosszabb védelmét jelenti a futott yardok tekintetében. A passz elleni védelem is gyengén teljesített, egyszer sem sikerült sackelni Tannehill-t és a félidőig átlépte a 200 passzolt yardot.

Derek Carr bokája megsérült a harmadik negyedben és nem tudta befejezni a mérkőzést. Mivel Matt Schaub nem utazott el Londonba így Matt McGloin szállt be csereként de finoman szólva sem váltotta meg a világot. A pályán töltött második snapjénél eldobták a labdát amiből Cortland Finnegan TD-t szerzett és ezután még 2 interceptionje volt McGloin-nak.

A mi futójátékunk szokás szerint nem működött, összesen 53 futott yardot szereztek a mérkőzésen. A legeredményesebb running backünk Darren McFadden volt, 11 futókísérletből 40 yardot szerzett. Ez egy gyengének számító 3.6-os átlagot jelent.

Sérülése után visszatért Maurice Jones-Drew de egyáltalán nem számítottak rá. 2 futókísérlettel és 2 elkapással zárta a mérkőzést. A legérthetetlenebb, hogy most sem számítottak legjobb játékosunkra Marcel Reece-re. A fullback mindössze egyetlen elkapása volt a mérkőzésen.

Összességében ismét túl vagyunk egy nagyon gyenge találkozón. Nem tudni, hogy miért erőltetik azt ami eddig sem működött és miért nem használják jobban Reece-t. Nincs semmi változás és ki kell mondani, hogy a múlt héten a Patriots-nak volt gyenge napja és nem a Raiders-nek jó napja. Sajnos sok jót nem remélhetünk ettől a szezontól sem.

És muszáj megemlíteni, hogy (egy újságíró szerint) a mérkőzés után kirúgták a Raiders vezetőedzőjét Dennis Allen-t. Ez nem igaz, a hírt az Associated Press egyik túlbuzgó újságírója hozta le aki gyorsan elnézést is kért a történtekért. De ami késik az talán nem múlik.

A gyatra teljesítmény miatt valóban elképzelhető, hogy napokon belül menesztik Allen-t. A héten bye week-en van a csapat így majd két hét lenne az átalakításra. Ha most nem változtatnak akkor szinte biztos, hogy Allen fogja befejezni a szezont. A hírek szerint az offensive koordinátor Greg Olson a legesélyesebb jelölt az (esetleges) ideiglenes vezetőedző posztra, de őszintén szólva nem hiszem, hogy egy ilyen váltás bármennyire is segítene a csapaton.

(nfl.com, Fotó: o.canada.com, csncalifornia.com, yardbarker.com, foxnews.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr396744917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása