James Jones: A Raiders-nek győznie kell a Dolphins ellen
2014. szeptember 27. írta: Raider Nation

James Jones: A Raiders-nek győznie kell a Dolphins ellen

Elérkezett a negyedik játékhét és az Oakland Raiders sajnos egyetlen győzelem nélkül vág neki a fordulónak. A Miami Dolphins lesz a holnapi ellenfelünk és talán jobb ellenfelet nem is kívánhattunk volna hiszen náluk sincs minden rendben az utóbbi időben. Valószínűleg ugyanígy gondolkodik a Raiders elkapója James Jones is aki szerint kötelező győzni a holnapi mérkőzésen.

"Számomra ez egy kötelező győzelem. Rengeteg veterán játékos van a csapatnál így pontosan ismerjük az esélyeket. Soha sem lehet megmondani, hogyan fog alakulni a szezon de 0-4 után nagyon nehéz bejutni a playoffba. Ebben a ligában nehéz nyerni, de nekem ez egy kötelező győzelmet jelent. Ki kell mennünk a pályára és a legjobbat nyújtani ami tőlünk telik. 1-3-al kell hazamennünk a bye weekre.

Ha nem győzzük le a Dolphins-t akkor elszállt minden esély, hogy idén végre bekerüljünk a playoffba. Az NFL történetében 0-4-es kezdés után csak egyetlen csapatnak, az 1992-es San Diego Chargers-nek sikerült bekerülni a rájátszásba. 1-3-as kezdés után viszont a csapatok 14.5%-a playoff szereplő volt ami még mindig nagyon kis esélyt jelent de legalább nem lenne reménytelen a helyzet.

A mérkőzés nem csak a játékosok számára kulcsfontosságú de a vezetőedzők számára is sorsfordító lehet. Mind a két edző vékony jégen táncol és az európai mérkőzés lehet utolsó találkozójuk a csapatuk élén. Mindkét csapat bye week-re megy jövő héten így ha a vezetők változtatni akarnak akkor ennél megfelelőbb alkalmat nem is találhatnának erre.

(nfl.com, Fotó: veooz.com, foxsports.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr696737207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása