A 49ers stadionjában játszhatunk jövőre
2014. július 18. írta: Raider Nation

A 49ers stadionjában játszhatunk jövőre

A San Francisco 49ers az idei szezontól kezdve a Levi's Stadium-ban játssza majd a hazai mérkőzéseit és az NFL Commissioner Roger Goodell véleménye szerint hamarosan a Raiders otthona is Santa Clara-ban lesz. A csapatnak a mostani idény végén lejár a bérleti szerződése így jelen állás szerint a szezon végén el kell hagyni az O.co Coliseum-ot amin megosztozunk az Oakland Athletics csapatával.

"Nos két profi csapatunk van a Bay Area-ban. Nyilvánvalóan probléma van az Oakland-i stadion körül amit meg kell oldani. Úgy hisszük, hogy az új stadion a Raiders számára is alkalmas lenne. Meg kell állapítani, hogy egy új Oakland-i stadion a jobb megoldás vagy az ha beköltöznek ebbe a stadionba." - mondta Goodell.

A hírek szerint a Niners ügyvezető igazgatója, Jed York nyitott a dologra. Az NFL-től 200 millió dolláros kölcsönt kapott a 49ers az új stadion felépítésére így tulajdonképpen érthető, hogy miért nem zavarja annyira az ügy.

Jelen pillanatban az egyetlen aki keresztülhúzhatja a költözést az a Raiders tulajdonosa Mark Davis. Davis nem szívesen menne bele ismét egy stadionbérletbe de jelenleg nem sok esély mutatkozik egy új stadion felépítésére. A legvalószínűbb forgatókönyv szerint egy pár évig átköltözünk Santa Clara de mindent meg akarnak tenni, hogy egyezségre jussanak az O.co Coliseum ügyében.

(nfl.com, Fotó: blacksportsonline.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr766522171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása