Több poszton is bevetik majd Khalil Mack-et
2014. június 23. írta: Raider Nation

Több poszton is bevetik majd Khalil Mack-et

Amikor Khalil Mack kikerült a Buffalo Egyetemről a szakértők egybehangzóan egy sokoldalú playmakerként emlegették, egy úgynevezett "difference-maker-ként" aki bármelyik védelmi sémában meg fogja állni a helyét. A Raiders 4-3-as védelmébe elsősorban erős oldali linebackernek érkezett de tehetsége és fizikai méretei miatt több poszton is számolnak a fiatal védővel aki így edge rusherként is fel fog tűnni jövőre a passz szituációknál.

Az eddigi offseason edzéseken a vezetőedző Dennis Allen és a defensive koordinátor Jason Tarver különböző szereppel és edzéstervvel látta el Mack-et, hogy kiderüljön mennyire tud helytállni a gyakorlatokon. A folyamat célja, hogy az edzői stáb minél több információt tudjon meg az újoncokról.

Macket állítása szerint nem zavarja az állandó változás, felveszi a harcot és megérti, hogy az edzők csak meg akarják találni a legmegfelelőbb pozíciót a számára. Továbbá tudja, hogy nem egyszerű alkalmazkodni az NFL világához.

(nfl.com, Fotó: silverandblackpride.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr766405313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása