Woodson: Raiders vagy nyugdíj
2014. március 03. írta: Raider Nation

Woodson: Raiders vagy nyugdíj

A safety Charles Woodson a napokban kifejtette, hogy visszavonul ha nem kap megfelelő szerződést az Oakland Raiders-től. A SiriusXM NFL rádióadónak adott nyilatkozatában elárulta, hogy biztosan nem fog visszatérni Green Bay-be és így elképzelhető, hogy sehol nem játszik majd a 2014-es szezonban a jelenleg 37 éves védő.

"Ha nem lesznek megfelelőek a számok akkor megfontolom a nyugdíj lehetőségét. Ez olyasmi amit figyelembe kell venni. Remélhetőleg azért alakul majd valami a Raiders-nél. Ha nem akkor könnyen lehet, hogy az előző évem volt az utolsó." - nyilatkozta Woodson.

Valószínűleg létre is fog jönni a hosszabbítás mert Dennis Allen vezetőedző pár hete az offseason legfontosabb prioritásának nevezte Woodson megtartását így a védőn fog múlni, hogy milyen összeget tart elfogadhatónak a következő szezonra.

Woodson 3.3 millió dollárt keresett az előző szezonban ami 1.7 millió alapfizetésből és bónuszokból továbbá 1.6 millió dollár ösztönző záradékokból tevődött össze. Nagyon jó szezont zárt így kora ellenére is érdemes lenne hosszabbítani a veterán védőnkkel.

A safety a csapat 1.074 védelmi snapjének 99.3%-nál pályán volt. 97 tacklet, 2 sacket, 3 kierőszakolt fumblet és 1 interceptiont szerzett. Woodson-nál csak Nick Roach és Kevin Burnett mutatott be több szerelést.

(nfl.com, Fotó: usatoday.com, sfgate.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr995841784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása