A Dolphins lesz a londoni ellenfelünk
2013. október 24. írta: Raider Nation

A Dolphins lesz a londoni ellenfelünk

Pár hete kiderült, hogy a következő szezonban a Jacksonville Jaguars, az Atlanta Falcons és az Oakland Raiders játssza le egyik hazai mérkőzését a London-i Wembley Stadionban. Mostantól viszont már ismerjük az ellenfeleket is. Az NFL Commissioner Roger Goodell bejelentette, hogy a Dallas Cowboys, a Detroit Lions és a Miami Dolphins lesz a fent említett csapatok ellenfele.

A 2014-es szezonban Jaguars - Cowboys, Falcons - Lions és Raiders - Dolphins mérkőzéseket rendeznek Európában. A mérkőzések dátumait később hozzák nyilvánosságra. Az időzítés nem véletlen hiszen a hétvégén rendezik az idei második londoni mérkőzést. A Jacksonville Jaguars szép lassan kezdhet hozzászokni Európához hiszen vasárnap 19 órai kezdettel fogadják a San Francisco 49ers csapatát a Wembley-ben.

"A brit szurkolók szenvedélyesek érdeklődnek a még több futball iránt. A következő évben először kerül megrendezésre három alapszakasz mérkőzés Londonban. Három vonzó párosítást ütemeztünk be négy olyan csapattal akik először fognak pályára lépni az "International Series" mérkőzéseken. Növekszik a lelkesedés a nemzetközi NFL mérkőzések iránt és igyekszünk megfelelni a várakozásoknak." - nyilatkozta Goodell.

Forrás:

NFL Hungary

(nfl.com, Fotó: nysportsjournalism.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr55597823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása