Egy hónapra kiesett Menelik Watson
2013. szeptember 12. írta: Raider Nation

Egy hónapra kiesett Menelik Watson

Folytatódnak a Raiders offensive falának problémái. Az ESPN.com ma információ alapján meg kell műteni az újonc left tackle Menelik Watson-t. Az idei Draft második körében kiválasztott falembere térdsérüléssel bajlódik és az artroszkópos beavatkozás miatt előreláthatólag egy hónapot lesz kénytelen kihagyni.

Watson kezdőként lépett pályára az utolsó előszezon mérkőzésen de a múlt heti Indianapolis Colts elleni mérkőzést már ki kellett hagynia mert problémát érzett a térdében. Khalif Barnes vette át a helyét a múlt héten pedig már Watson is a poszt harmadik játékosa volt.

Sajnos a kezdő left tackle Jared Veldheer hosszú időre kiesett és csodára lenne szükség, hogy a tricepsz operációját követően még pályára léphessen az idei szezonban. Az idei szezonban szerződtetett Alex Barron volt a B terv. A St. Louis Rams egykori elsőkörös választottja nem csak korábbi csapatinál hanem itt is hatalmas melléfogásnak bizonyult és szeptember 2.-án Tony Pashos szerződtetésekor elküldték a Raiderstől.

Watson a Florida State Egyetemen jobb tacklet játszot és a felépülését követően könnyen elképzelhető, hogy visszakerül eredeti posztjára. Ehhez természetesen szükséges, hogy a következő hónapban Barnes megszilárdítsa helyét a bal oldalon és ha ez megtörténik akkor Pashos-t legyőzve Watson visszakerülhet a fal jobb oldalára.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: pressdemocrat.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr665509383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása