Matt Flynn a kezdő, Tyler Wilson kiesett a versenyfutásból
2013. augusztus 05. írta: Raider Nation

Matt Flynn a kezdő, Tyler Wilson kiesett a versenyfutásból

Az Oakland Raiders az edzőtábor kezdetekor teljesen nyitva hagyta a kezdő irányító posztot, de mára már eldőlni látszik a hármas versenyfutás. Jelen állás szerint az idei offseasonban szerződtetett Matt Flynn a favorit, Terrelle Pryor a tartalék és az újonc Tyler Wilson pedig kiesett a versenyből.

"Wilson jó fizikális tulajdonságokkal rendelkezik, de mentálisan még hátrányban van. Nagyon jól dobja a labdát, de még meg kell találni a helyét." - nyilatkozta a vezetőedző Dennis Allen a San Francisco Chronicle-nek.

Nem is igazán volt elvárható egy negyedik körös választottól, hogy azonnal bekerüljön egy teljesen átalakított gárda kezdőcsapatába. Az edzőtábor igazi versenye inkább Flynn és Pryor között zajlik. Hacsak nem fordul feje tetejére a világ az előszezonban akkor Ők ketten fognak pályára lépni a következő alapszakasz mérkőzésein.

A fő kérdés már csak az, hogy hogyan is képzelik el ezt a vezetők. Jelen állás szerint Flynn lesz a kezdő az alapszakasz elején és Pryor lesz a tartalék aki különböző játékokra fog majd be ugrani a mérkőzések közben.

Hasonló történt tavaly is az alapszakasz utolsó mérkőzésein és hasonlót játszatott a New York Jets is Tim Tebow-al a tavalyi szezonban. Nem biztos, hogy követni kellene a példát hiszen mindkét esetben nagyon kevés sikerrel jártak ezek a próbálkozások és inkább csak feszültséget keltettek vele a csapaton belül.

(nfl.com, Fotó: justblogbaby.com, cbssport.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr715446540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása