Hivatalos: Darren McFadden és Richard Seymour is kihagyja a holnapi mérkőzést
2012. november 10. írta: Raider Nation

Hivatalos: Darren McFadden és Richard Seymour is kihagyja a holnapi mérkőzést

A vezetőedző Dennis Allen bejelentette, hogy a két running back Darren McFadden és Mike Goodson kihagyja a holnap esti Baltimore Ravens elleni mérkőzést. Mindketten bokasérülés miatt estek ki. Helyettük Taiwan Jones fog játszani. A másodéves futónak az idei szezonban hat mérkőzésen lépett pályára, de sajnos mindössze 1 futókísérlete van amivel csak 2 yardot szerzett. Most viszont bizonyíthat.

A védelemből is kiesett egy fontos játékos, hiszen a defensive tackle Richard Seymour térdsérülés miatt nem léphet pályára.

Eddig is tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk a Ravens ellen és helyzet nem lett könnyebb. Remélhetőleg a védelem megembereli magát és Taiwan Jones élete mérkőzését fogja játszani. Ha ez működne akkor könnyen okozhatunk meglepetést is.

(nfl.com, Fotó: Ezra Shaw)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr594900595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása