Rolando McClain nem aggódik az eltiltás miatt
2012. szeptember 06. írta: Raider Nation

Rolando McClain nem aggódik az eltiltás miatt

A kezdő középső linebacker, Rolando McClain hat hónapot töltött börtönben fegyverhasználat és fenyegetés miatt. Ilyen esetekben az NFL is büntetést szokott kiosztani, ami pár mérkőzéses kihagyást jelenthet a védő számára. A csapat védelmének az egyik vezére viszonylag jó időben töltötte le a büntetését, hiszen pont az alapszakasz kezdete előtt engedték ki, viszont az már más kérdés, hogy milyen fizikai állapotban van a játékos. Kihagyta az OTA programokat, a minicampet, az edzőtábort és az előszezont is. Ehhez még pluszban hozzá jöhet a büntetés ami még komolyabb kihagyást jelenthet. Az biztos, hogy egy darabig nem lesz meccsre kész állapotban. A 23 éves linebacker viszont nem is gondol a lehetséges eltiltásra.

"Nem tudom, hogy valaha is beszéltek volna eltiltásról. Nem hallottam róla. Úgy gondolom ez csak spekuláció." - nyilatkozta McClain.

(nfl.com, Fotó: Kirby Lee, US Presswire)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr334759552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bruce#91 2012.09.10. 16:51:21

Szia!

Tudomásom szerint nem töltötte le a börtönbüntetését Rolando, csak kiszabták hogy 6 hónapot kell leülnie, de még az nincs meg hogy mikor. Valszeg a következő offseasonban lesz majd. Az viszont igaz, hogy az NFL is eltilthatja és ő ettől nem tart. De végigcsinálta az edzőtáborokat is és az előszezont is és jó formában van.
süti beállítások módosítása