Seymour szerint Dennis Allen-ben megvan az a bizonyos tényező
2012. július 10. írta: Raider Nation

Seymour szerint Dennis Allen-ben megvan az a bizonyos tényező

Richard Seymour három éve érkezett az Oakland Raidershez és Dennis Allen már a negyedik vezetőedzője. A veterán Seymour legutóbi nyilatkozatában dicsérte az új edzőjét. Hosszú éveken keresztül dolgozott együtt a New England Patriots-nál a liga egyik legjobb edzőjével, Bill Belichick-el így elhihetjük neki, hogy pontosan meg tudja ítélni az edzőkben rejlő potenciált. Seymour mindig is kimondta a véleményét. Az nem gondolhatjuk, hogy "vénségére" meglágyult volna a szíve. Már túl sok pénzt keresett és túl sokat elért a ligában, hogy akaratán kívül meghajoljon egy újonc edző előtt.

"Egyes edzőkben van egy bizonyos tényező és ez megvan Dennis Allen-ben. Hirtelen nem tudok senkit sem vele egy lapon említeni." - nyilatkozta tegnap Seymour az NFL SiriusXM-nek.

Így gondolhatja ezt John Fox, a Denver Broncos vezetőedzője is aki tavaly igazolta le defensive koordinátornak a New Orleans Saints csapatától. Sőt az új general manager, Reggie McKenzie véleménye szerint is megvan Allen-ben az a bizonyos tényező. Amikor kinevezték McKenzie-t general managernek mindenki biztosra vette, hogy korábbi csapatától a Green Bay Packerstől fog érkezni a következő vezetőedző. Már sok idő eltelt mióta utoljára "névtelen" vezetőedzőt választott magának a Raiders. Ez 1998-ban történt és Jon Gruden volt a kiválasztott aki később bizonyított is.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr704643066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása