Wimbley a Titanshez szerződött
2012. március 20. írta: Raider Nation

Wimbley a Titanshez szerződött

Múlt pénteken az Oakland Raiders elengedte Kamerion Wimbley-t is. Az outside linebacker azóta már meg is találta új csapatát. Ma jelentették be, hogy elfogadta a Tennessee Titans ajánlatát. Wimbley 5 éves, 35 millió dollár szerződést kötött a Titans-el amiből 13.5 millió a garantált összeg. Továbbá a Raiderstől is megilleti még 6.5 millió dollár amit két részben fizetnek ki.

Tavaly az Oakland Raiders franchise taget adott Wimbleynek majd később kötöttek vele egy ötéves, 48 millió dolláros szerződést. Hasonlóképp járt mint Stanford Routt akivel szintén tavaly hosszabbított a Raiders, de csak egy évet töltött ki új szerződéséből. Mindkét játékos távozásának oka a Raiders fizetési sapkája. Rendkívüli pluszban voltak amit muszáj volt csökkenteniük.

A 28 éves linebacker a 6.-ik szezonját fejezte be az NFL-ben. Minden évben kezdőnek számított a csapataiban. A 2006-os Draft első körének 13. helyén választotta a Cleveland Browns. Négy évet játszott Clevelandben. 2010-ben csatlakozott az Oakland Raidershez. A tavalyi szezonban 63 tackleje, 7 sackje és 1 interceptionje volt.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr44328621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása