Lehívjuk Amari Cooper ötödik éves opcióját
2018. április 22. írta: Raider Nation

Lehívjuk Amari Cooper ötödik éves opcióját

Ahogyan arra számítani lehetett a Raiders vezetősége Amari Cooper opciós ötödik évének lehívása mellett döntött. Az elkapó a 2015-ös Draft negyedik választottja volt és az opciós évvel 13.924 millió dollárt fog keresni a 2019-es szezonban.

Cooper júniusban lesz 24 éves és az első három szezonja alatt bizonyította, hogy miért is választottuk ki ilyen magas helyen. Persze a tavalyi szezonja gyengébbre sikeredett de az első két szezonjában sikerült átlépnie az 1.000 elkapott yardos határt.

Újonc szezonjában 1.070 elkapott yardot és 6 TD-t szerzett míg a második szezonjában 1.153 elkapott yarddal és 5 TD-vel zárt. Mindkét szezonban bekerült a Pro Bowl keretbe. Tavaly sérülések hátráltatták és a támadóegységhez hasonlóan Ő is komolyan megsínylette az támadókoordinátor váltást.

Cooper következő két szezonja így biztosítva van de egy hosszútávú szerződéssel még tovább a Raiders játékosa maradhat. Már most egy Mike Evans féle megaszerződést emlegetnek vele kapcsolatban. A Buccaneers elkapója ötéves, 82.5 millió dolláros szerződést kötött a csapatával.

profootballrumors.com, Fotó: gridironnow.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr2113855550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása