Gabe Jackson guard is bankot robbantott
2017. július 01. írta: Raider Nation

Gabe Jackson guard is bankot robbantott

Tegnap hajnalban bejelentették azt amire számítani lehetett, azaz új szerződést kapott Gabe Jackson. Az Oakland Raiders guardja idén lép szerződésének utolsó évébe így idejekorán sikerült a csapathoz láncolni a támadófalembert. A játékos ráadásul anyagi szempontból is igen jól járt.

A Raiders már hosszabbított irányítójával Derek Carr-al akit az NFL történetének legjobban fizetett játékosává tettek. Jackson az új szerződésével nem döntött rekordot de biztosan nem lesz oka panaszra. Posztjának harmadik legjobban fizetett játékosa lett.

A bejelentés szerint Jackson ötéves, 56 millió dolláros szerződést kötött a csapatával. A szerződés 26 millió dollár garantált keresetet tartalmaz. Évi 11.2 millió dolláros átlagával a guardok között így már csak a Cleveland Browns-os Kevin Zeitler és saját csapattársa Kelechi Osemele előzi meg a fizetési listán.

Jackson-t a 2014-es Draft harmadik körében választotta ki a Raiders. A Draft 81. helyén kelt el a támadófalember és Reggie McKenzie general manager nagyon büszke lehet arra az évére ugyanis a guard előtt az első körben kiválasztotta Khalil Mack-et, a második körben pedig a csapat franchise irányítóját Derek Carr-t.

Jackson első két szezonjában 28 mérkőzésen volt kezdő. Tavaly Kelechi Osemele érkezése miatt átkerült jobb oldalra de ez nem vetette vissza a teljesítményét. A tavalyi szezonban egyetlen sacket sem engedett és beválasztották a Pro Bowl cseréi közé.

A mostani hosszabbítás azt jelenti, hogy 2019-ig együtt marad a Raiders támadófalának közepe. Jackson, Osemele és a center Rodney Hudson is érvényes szerződéssel rendelkezik a következő három szezonra. Ez az egység engedte a legkevesebb sacket és Carr-t ütötték meg legkevesebbszer a tavalyi szezonban.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr1612632785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása