Megszereztük az első hazai győzelmünket
2016. október 11. írta: Raider Nation

Megszereztük az első hazai győzelmünket

Vasárnap este hazai pályán fogadtuk a csoportrivális San Diego Chargers csapatát. Egy végig szoros találkozót végül 34-31 arányban sikerült megnyerni így megszereztük az első hazai győzelmünket és Denver Broncos-al megegyező mérleggel, 4-1-el vezetjük a csoportunkat.

A mérkőzés elején a csapatok finoman szólva sem termelték a pontokat. Az első negyedben mindössze egyetlen mezőnygól született Sebastian Janikowski jóvoltából így 3-0-ra lehoztuk az első játékrészt.

A második negyedben már beindultak a csapatok. Először Tyrell Williams 29 yardos elkapott TD-t szerzett így a Chargers 7-3-ra átvette a vezetést. A félidőig 3 mezőnygól következett (2 Raiders és 1 Chargers) így 1 pontos hátrányban, 10-9-es Chargers vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok.

Szerzett labda

A harmadik negyedben is a Chargers kezdte meg a pontgyártást, Melvin Gordon 18 yardos elkapott TD-t szerzett. Erre Amari Cooper 64 yardos TD-jével tudtunk válaszolni. Hunter Henry TD-jével ismét "elhúzott" a Chargers de egy újabb Janikowski mezőnygólt és egy Michael Crabtree TD elkapást (és a sikeres 2 pontost) követően 3 pontos vezetéssel zártuk a harmadik negyedet.

Az utolsó játékrészben Jamize Olawale 1 yardos futott TD-jével már 10 pontra vezettünk de Antonio Gates elkapott TD-jével közelebb zárkózott a Chargers. Végül egy mezőnygóllal egyenlíthetett volna a Chargers de a holderként szereplő punter eldobta a labdát és sikerült megőrizni a 3 pontos vezetést.

Amari Cooper idei első TD-je 

Összességében igen sokat hibázott a Chargers amivel nagyban hozzájárultak a sikerhez. A mérkőzés végi hiba előtt 2 interceptiont szereztük és 5 fumbleből 2-öt is sikerült megszereznünk.

Derek Carr most is az idén megszokott remek játékot nyújtotta. Az ugyan igaz, hogy igen sok sikertelen átadása volt de ennek okát az idei mentalitásban kell keresni. Ha nincs elkapója akkor sokszor kimozog a vonal mellé és inkább eldobja a labdát nehogy az ellenfél megszerezhesse azt. A labdaeladás ennek ellenére 1 alkalommal összejött. Mellette 317 passzolt yardot és 2 touchdown passzt szerzett.

Crabtree TD elkapása

Latavius Murray sérülése miatt nem tudott pályára lépni a mérkőzésen így a futójátékot az újoncoknak és a fullbacknek kellett megoldani. Jalen Richard 8 futásból 31, DeAndre Washington 23, Olawale pedig 22 yardot futott yardot szerzett.

Cooper idei legjobb mérkőzését játszotta, 138 elkapott yardot szerzett és megszerezte az idei első touchdown elkapását. A csapat második legeredményesebb elkapója a running back Richard volt a maga 66 yardjával. Eddig igen jó igazolásnak tűnik a draftolatlan szabadügynökként szerződtetett futó.

A védelem mostanra már összekapta magát bár a számok az ellenkezőjét mutatják. A mérkőzés nézése közben egy feljavuló defenset láthattunk de a számok azért önmagukért beszélnek.

A győzelmet jelentő hiba a Chargers-től

351 passzolt yardot és 72 futott yardot engedtünk a Chergers offensének. Futójátékból átlagosan 3.8 yardot szereztek ellenünk ami jónak mondható de a passz elleni védekezésen még mindig van csiszolni való. Azonban ide kell venni az interceptionöket és a fumblelokat és az egészet egybevetve nem volt annyira vészes a védekezésünk.

A hétvégén ismét vasárnap este, 22:05-ös kezdéssel hazai pályán szerepel a Raiders és ismét egy csoportrivális következik. A 2-2-es mérleggel álló Kansas City Chiefs a soron következő ellenfél. Ez nehezebb feladatnak tűnik de remélhetőleg folytatjuk a kitűnő sorozatunkat.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr2311796093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása