Jenkins aktiválva, Criner sérültlistán
2013. november 24. írta: Raider Nation

Jenkins aktiválva, Criner sérültlistán

A general manager Reggie McKenzie tegnap bejelentette, hogy az Oakland Raiders aktiválta a wide receiver Greg Jenkins-t és sérültlistára tette a szintén elkapó Juron Criner-t.

Jenkins az edzőtábort követően az utolsó 12 hétben a gyakorlócsapat tagja volt. Az Alabama State volt támadóját draftolatlan játékosként szerződtettük idén májusban és így értelemszerűen még nem mutatkozhatott be az NFL-ben. Egyetemi évei alatt 3.166 elkapott yardot és 20 touchdownt szerzett.

A sérültlista miatt véget ért Criner szezonja de az idei szezonban csak egyetlen mérkőzésen lépett pályára. A november 3. Philadelphia Eagles elleni mérkőzésen kapott lehetőséget, 3 elkapással és 32 TD-vel zárta a mérkőzést. A tavalyi Draft ötödik körében választottuk ki és két éves pályafutása során 19 elkapásból 183 yardot és 1 touchdownt szerzett.

(Fotó: raiders.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr305653694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása