Újra edz Rolando McClain
2012. december 14. írta: Raider Nation

Újra edz Rolando McClain

A linebacker Rolando McClain találkozott Dennis Allen vezetőedzővel, majd a beszélgetést követően részt vett az edzésen. Most járt le a csapat által kirótt két mérkőzéses eltiltása és az események meglepő fordulatot vettek. Sokan biztosak voltak benne, hogy a védő távozni fog Oaklandből.

Allen nem árulta el a megbeszélés részleteit, csak annyi biztos McClain visszakerült a keretbe, a tartalékok közé. Eltiltása előtt kilenc mérkőzésen volt kezdő.

"Elmondtam neki, hogy mik az elváraink vele szemben, hogy tovább tudjunk együtt dolgozni. Komolyan csak erről szólt. Tovább lépünk ezen. Rolando a csapat tagja és most már előre tekintünk." - nyilatkozta Allen.

"A pillanat hevében mondtunk dolgokat, de ezen már túlléptünk." - folytatta Allen.

McClain a második csapattal gyakorolt a héten, mert Omar Gaither edzett a középső linebacker poszton. Gaither helyettesítette McClain-t az eltiltása alatt és a hétvégén is kezdő lesz. McClain eddig 41 mérkőzésen lépett pályára a Raidersben (és az NFL-ben). 244 tacklet, 6.5 sacket, 1 interceptiont és 1 kierőszakolt fumblet szerzett.

(nfl.com, Fotó: Ezra Shaw/Getty Images)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr954964510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása