Véget ért az Antonio Brown sisak saga
2019. augusztus 26. írta: Raider Nation

Véget ért az Antonio Brown sisak saga

A jelek szerint végre lezárult Antonio Brown sisak mizéria miután az Oakland Raiders elkapójának második fellebbezését is elutasította a liga. A korábban hordott fejfedőjét (Schutt AiR Advantage) ismételten sem találták elfogadhatónak, legyen az a sisak régi vagy új verziója.

Brown tehát másik sisakot választ és edzésbe áll ráadásul a hírek szerint anyagilag nagyon jól jött ki az egész ügyből. A Pro Football Talk beszámolója szerint az elkapó (és az ügynöke) ügyesen összehozott egy szponzori szerződést az egyik sisak gyártóval. Ráadásul nem is egy "levetett" típust kell majd hordania hanem egy egyedi, rá tervezett sisakot fog kapni.

A hírek szerint Brown olyannyira jó üzletet kötött a gyártóval, hogy többet fog kapni tőlük mint amennyit a Raiders-nél fog keresni a következő két szezonban. Ez pedig közel 30 millió dollárt jelent így ha az elejétől erre ment ki az egész akkor nagyon jól taktikáztak.

profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: clutchpoints.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr5515025708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása