A Chiefs ellen a hazai pálya sem segített
2016. október 18. írta: Raider Nation

A Chiefs ellen a hazai pálya sem segített

Vasárnap este hazai pályán fogatuk a csoportrivális Kansas City Chiefs csapatát és sajnos 26-10 arányban alulmaradtunk. A vereséggel 4-2-es mérleggel rendelkezünk és a vereség miatt így nem tudtunk ellépni a csütörtök este vereséget szenvedő Denver Broncos-tól sőt a Chiefs és a Chargers is közelebb zárkózott.

A mérkőzés tulajdonképpen jól kezdődött a számunkra mert 3 perc sem telt el és már sikerült touchdownt szerezni. Carr átadását Holmes kapta el és az értékesített extra ponttal 7-0-ra vezettünk. Az öröm nem tartott sokáig mert Carr nem sokkal később interceptiont dobott és két percel a negyed vége előtt Spencer Ware futott TD-t szerzett így 7-7-es döntetlennel zárult a negyed.

A második negyedben Jamaal Charles 4 yardos futásával ismét TD-t szerzett a Chiefs de az extra pontot elrontották így "csak" 13-7-re vezettek. A halftime előtt még egy utolsó nagy rohammal megpróbáltunk TD-t szerezni de végül meg kellett elégedni Sebastian Janikowski mezőnygóljával.

13-10-es, minimális Chiefs vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok de finoman szólva sem sikerült a felzárkózás. Olyannyira nem, hogy a második félidőben egyetlen pontot sem tudtunk feltenni a táblára. A Chiefs a harmadik negyed elején a védő (nose tackle) Dontarie Poe futott (screen passz volt és visszafelé ment) TD-t szerzett. Ezen kívül a harmadik és a negyedik negyedben is értékesítettek 1-1 mezőnygólt amivel kialakult a 26-10-es végeredmény.

Az összecsapást több helyen is országos egyesnek jelölték de a közelmúlt alapján személy szerint tartottam a Chiefs-től és sajnos bebizonyosodott hogy nem is hiába.

A mérkőzés legnagyobb csalódását, az idei szezonban nem megszokott módon az offense jelentette. A mérkőzés nagy részében igen erőtlennek tűnt az egység és főleg a második félidőben az volt az ember érzése, hogy bármit is játszanak akkor sem fog összejönni a first down.

A védelem a szezonkezdethez képest már jobban szerepelt de még bőven van min javítani. Alex Smith-t sikerült 224 passzolt yardon tartani de a mérkőzés alakulása miatt nem volt rákényszerülve, hogy igazán odategye magát.

A futójáték elleni védekezés azonban katasztrofális volt. Ware pályafutása legjobb mérkőzését produkálta, 131 futott yard és 1 TD. Futásokból átlagosan 4.6 yardot szereztek ellenünk és 406 összyardot gyűjtöttek. Ennek csökkentése kulcsfontosságú ha hosszú idő után végre be akarunk jutni a rájátszásba.

Tanulni kell ebből a mérkőzésből és be kell gyűjteni a következő W-t. Erre minden esély megvan mert vasárnap 19 órás kezdettel a Jacksonville Jaguars csapatához látogat a Raiders. Idén megnyertük mindhárom idegenbeli találkozónkat és hatalmas meglepetés lenne ha nem 5-2-vel vágnánk neki a nyolcadik játékhétnek.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr4011819053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása