Hazai győzelem a Jets ellen
2015. november 02. írta: Raider Nation

Hazai győzelem a Jets ellen

Tegnap hazai pályán fogadtuk a New York Jets csapatát és sorozatban másodjára is győzelemmel zárult a mérkőzésünk. 34-20-ra nyertünk a Jets ellen és a találkozó forgatókönyve nagyon hasonlított az egy héttel korábbi San Diego Chargers elleni találkozóhoz.

Erős kezdés, domináns offense és defense után a mérkőzés végét lelazították a srácok. Furcsa volt ez a mondat mert az oldal 2012-es indulása óta egyetlen alkalommal sem mondhattam ki azt, hogy a csapat lazíthatott a mérkőzés végén és még így is behúzta a találkozót.

Sajnos a találkozó elején megsérült a Jets kezdőirányítója Ryan Fitzpatrick így tartalékja Geno Smith irányította a csapatot. Jobb lett volna a kezdője irányította csapatot legyőzni de szigorúan nézve csak a győzelem számít.

Derek Carr mérkőzésről mérkőzésre jobban játszik és egyre inkább bebizonyítja, hogy valóban Ő lehet (lesz) a Raiders következő franchise QB-ja. 333 passzolt yardot és 4 passzolt touchdownt szerzett úgy hogy egyetlen alkalommal sem adta el a labdát.

36 passzkísérletéből ugyan csak 23 volt sikeres ami közel 64%-os pontosságot jelent de a rossz passzok inkább a földet érjék semmint az ellenfelek szerezzék meg azt. Carr teljesítményéhez természetesen hozzájárul a remekül működő offense fal is. A Jets ellen csak 6 snapnél helyezték nyomás alá az ellenfél védői.

A jó passzjáték mellett pedig végre volt futójáték is. Latavius Murray 20 futókísérletből 113 futott yardot szerzett 5.65-ös átlagot jelent futásonként. Az elkapók között Michael Crabtree volt a legeredményesebb aki 102 elkapott yarddal zárt. Crabtree mellett Andre Holmes mérkőzést eldöntő fontossággal bírt mert mindkét elkapásával TD-t szerzett.

Újonc elkapónk Amari Cooper annak ellenére is jó napot zárt, hogy most bőven 100 yard alatt maradt. 5 elkapással 46 elkapott yardot szerzett de mindezt főként Darrelle Revis szorításában szedte össze. Ráadásul a liga egyik cornerbackje nagyon pozitívan nyilatkozott Cooper-ről. Állítása szerint a csillagos ég a határ a fiatal elkapónk számára.

A defense végre kezd összeállni bár még mindig sok mindenen kell javítani. A passz elleni védekezésünk továbbra is kritikán aluli de brutális futás elleni defense-el rendelkezünk. Mérkőzésenként átlagosan csak 82.9 yardot engedtünk mérkőzésenként amivel a liga második legjobb egységének számítunk.

Ahogyan arra a szezon előtt is számítani lehetett a védelem vezére a második profi szezonját taposó Khalil Mack. A linebackerünk továbbra is brutális formában játszik, a Jets ellen 6 futást állított meg és 7 alkalommal helyezte nyomás alá az irányítót.

Vasárnap a gödörben levő Pittsburgh Steelers csapatához látogat a Raiders. A sérülések a Steelers-t sem kerülik el, csak tegnap tért vissza Big "Ben" Roethlisberger és rögtön megsérült Le'Veon Bell, de a szezon végén csak a W számít, a hiányzókra senki sem fog emlékezni.

(nfl.com, Fotó: twitter.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr278045816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása