Beharangozó: Raiders - Jaguars
2012. október 21. írta: Raider Nation

Beharangozó: Raiders - Jaguars

A ma esti Jacksonville Jaguars elleni mérkőzésre csak egy dolgot lehet mondani. Kötelező győzelem. A Jaguars-t egyszerűen muszály megverni. A csoportot vezető Denver Broncos és San Diego Chargers pihenőhetét tölti, így megkezdhetjük a felzárkózást. Ehhez kitűnő  ellenfél a Jacksonville. A mérlegük a Raidershez hasonlóan 1-4 de a játékuk eddig erősen támadható.

A csapat támadóegysége a futást leszámítva mindenben ligautolsó. A futásokat tekintve pedig minden Maurice Jones-Drew-nak köszönhető. Valahogyan semlegesíteni kell MJD-t és kész. Persze ennyire azért nem egyszerű ez a játék. A szerzett pontokat, a yardokat és a passzolt yardokat tekintve 32. a Jaguars. Bár a pontokat elnézve a Raiders is csak 28-ik. Oaklandben pedig pont a passzjáték megy és a futással vannak problémák.

A Jaguars védőegységét sem lehet túldicsérni. Mérkőzésenként átlagosan 424 támadóyardot engednek az ellenfeleknek ami jó hír hiszen ebből kiindulva Carson Palmer megint jó meccset fog játszani. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a Raiders védelme sem egy elit egység. Átlag 29.6 pontot kapnak ami több mint amennyit a Jaguars ellen szereznek.

Most is, mint minden héten bőven vannak sérültek. Biztosan kihagyja a mérkőzést (szokás szerint) a tackle Khalif Barnes, a tight end Richard Gordon és a cornerback Shawntae Spencer. Kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik de biztosan játszani fog Mike Brisiel, Darrius Heyward-Bey, Sebastian Janikowski, Taiwan Jones, Darren McFadden, Denarius Moore, Brandon Myers, Alex Parsons és Richard Seymour. A Jacksonville oldaláról három játékos kiesését érdemes megemlíteni. Biztosan nem léphet pályára a Dallas Cowboystól idén érkezett elkapó Laurent Robinson és a kezdő safety Dwight Lowery. A másik kezdő safety, Dawan Landry pedig térdsérüléssel bajlódik ami jó hír a passzjáték számára.

A lényeg a lényeg, ezt a meccset meg kell nyerni. Az mindegy, hogy 1 ponttal vagy 30-al, csak a W számít. Ha nem sikerül megverni a Jaguars akkor tulajdonképpen véget is ért a szezon.

(nfl.com, Fotó: bigcatcountry.com, rantsports.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr424861386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása