Raiders - Steelers ma este
2012. szeptember 23. írta: Raider Nation

Raiders - Steelers ma este

Az idei offseasonban minden megváltozott az új vezetés irányítása alatt, de egyelőre elmaradtak az eredmények. Ma este az eddig legkeményebb ellenféllel találkozik a csapat. Az eddigi alapszakasz mérleg két vereség. A San Diego Chargerstől így ki lehet kapni, de a múlt heti Miami Dolphins elleni vereség felettébb kínos volt. A Chargers ellen főként a speciális egység hibái döntöttek, de a Dolphins ellen semmi sem működött. Vagyis ez így egy kicsit túlzás. Passzjátékkal 373 yardot szerzett a Raiders, de csak 23 futott yardot szereztek. Ezzel szemben az ellenfél futásait nem tudták megállítani és a Dolphins 263 futott yarddal zárta a mérkőzést. A mai viszont egy teljesen más mérkőzés lesz.

Mindkét csapat oldalán számos játékos sérüléssel bajlódik. A mai meccset biztosan kihagyja a running back Rashard Mendenhall, a safety Troy Polamalu és a linebacker James Harrison. Emiatt a névsor miatt egyetlen Raiders szurkoló sem bánkódhat. Továbbá kérdéses Heath Miller, Heath Miller, Emmanuel Sanders, Jonathan Dwyer, Mike Adams, Marcus Gilbert, Byron Leftwich, és Mike Wallace játéka is. Az NFL-nél a kérdéses azt jelenti, hogy valószínűleg játszani fognak, de nincsenek 100%-os állapotban.

A Raiders oldalán nem jó hír, hogy biztosan nem fog pályára lépni a tackle Khalif Barnes és a cornerback Shawntae Spencer. Kérdéses még Alex Parsons, David Ausberry, Taiwan Jones, Coye Francies, Mike Goodson, Juron Criner, Richard Seymour, Rolando McClain és Sebastian Janikowski játéka is. Nagy szükség lesz Richard Seymour-ra és Rolando McClain-re, hogy megállítsák a Ben Roethlisberger által irányított támadósort. És persze fontos szerepet fog kapni Sebastian Janikowski is hiszen a mezőnygólok jelentőségéről sem szabad megfeledkezni.

A mérkőzés kulcsa az lesz, hogy sikerül-e megállítani a Steelers támadósorát. Carson Palmer eddigi játékára nem lehet panasz, talán csak annyi, hogy pontosabb legyen a Redzone-ban. Eddig 670 passzolt yardot, de csak 2 touchdownt szerzett. Fel kell javulnia Darren McFadden-nek, hiszen futásaival átlagosan csak 2.1 yardot szerzett ami felettébb visszafogott teljesítmény. Remélhetőleg minden összeáll és megszerzik a csapat idei első győzelmét.

(nfl.com, Fotó: deportivus.com, Mike Ehrmann/Getty Images, pittsburgh.cbslocal.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr744797976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása