Vereség a szezon első mérkőzésén
2012. augusztus 14. írta: Raider Nation

Vereség a szezon első mérkőzésén

Tegnap este a Raiders is lejátszotta az első idei mérkőzését. A Dallas Cowboys-al találkozott hazai pályán és egy pontszegény mérkőzésen egyetlen mezőnygól döntött a Cowboys javára. 3-0-ra nyert a Cowboys. A 3 kapott pontot nagyon jónak mondhatnánk ha nem állna mellette 0 szerzett pont. Az egyetlen ponttal záródó támadássorozat a harmadik negyedben volt, amikor a másodéves kicker Dan Bailey 33 yardról berúgta a mezőnygólt.

Carson Palmer a turnovereket tekintve sajnos ott kezdte az idei szezont ahol a tavalyit befejezte. Az első labdabirtoklás végén egy hosszú passzt dobott Jacoby Ford felé, azonban az átadás pontatlan volt és Gerald Sensabaugh leszedte a labdát. Ennyit ugyan lehetne tévedni, de ahogyan az összefoglaló videóban is kiemelik Palmernek látni kellett volna, hogy Sensabaugh már az átadás előtt leolvasta a szándékát. 6 passzkísérletéből 3 volt sikeres, 33 passzolt yardal és 1 interceptionnel fejezte be a mérkőzést.

A mérkőzés egyik pozitívuma, hogy visszatért Darren McFadden. McFadden teljes egészében a sérülése előtti tavalyi önmagára emlékeztetett. Természetesen csak kevés lehetőséget kapott de szerzett 20 futott és 18 elkapott yardot.

A kezdő elkapókat viszont nem lehet dicsérni a tegnapi produkciójukat követően. A két legjobbnak mondható elkapó, Jacoby Ford és Denarius Moore egyaránt elkapás nélkül fejezte be a mérkőzést. A harmadik számú elkapónak Darrius Heyward-Bey legalább volt egy elkapása amivel 7 yardot szerzett. Az újonc elkapó Rod Streater-t viszont csak dicsérni lehet. 6 elkapása volt és 66 yardal zárta a mérkőzést.

Palmer lecserélést követően lehetőséget kapott a két tartalékirányító Matt Leinart és Terrelle Pryor is. Szó ami szó, egyikük játéka sem okozott csalódást. A második profi szezonját kezdő Pryor most lépett először pályára az NFL-ben. 8 sikeres passzból 50 yardot szerzett. Sajnos sikerült dobnia egy interceptiont is, de ez tőle talán belefér. Az idén szerződtetett Leinart viszont kifejezetten jól játszott. 16 passzkíséretéből 11 volt sikeres és 98 yardot szerzett.

A mérkőzés statisztikát elnézve nem kell nagyon aggódni a csapat bemutatkozása miatt:

- 18 firstdownt szerzett a Raiders szemben a 11 Cowboys firstdownal

- 253 támadóyard (Cowboys: 202)

- 89 futott yard (Cowboys: 54)

- 164 elkapott yard (Cowboys: 148)

- labdabirtoklás: 33:35 (Cowboys: 26:25)

- csak 5 büntetés 37 yardért

A statisztikáknál viszont, ahogyan azt mondani szokták az első sor számít igazán, ami pedig azt mutatja, hogy a Cowboys nyert 3-0-ra. A fő különbséget az jelentette, hogy a Cowboys értékesítette az egyetlen mezőnygólját, a Raiders pedig kettőből egyet sem tudott berúgni. Mindent összevetve a pontosabb támadójáték és a pontszerzés nem okozna akkora problémát a játékosok számára, de még majdnem egy hónap van hátra míg elkezdődik az alapszakasz. Van még min dolgozni.

A mérkőzés összefoglalója:

(nfl.com, Fotó: dfw.cbslocal.com, lubbockonline.com és AP/Tony Avelar)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr874712393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása