A secondary erősítésére érkezhetnek
2018. április 25. írta: Raider Nation

A secondary erősítésére érkezhetnek

A Raiders vezetősége az utóbbi időben sokat költött a secondary megerősítésére de még bőven van mit javítani a poszton. A piacról jól fizető szerződéssel is érkeztek játékosok de David Amerson, Sean Smith párost már elküldte a csapat.

A Draftról két évvel ezelőtt az első körben érkezett Karl Joseph safety, tavaly az első körben Gareon Conley cornerback és a másodikban Obi Melifonwu safety. Eddig azonban csak Joseph bizonyította, hogy megérte a magas picket. Conley is biztatóan mozgott azon kevés alkalommal amikor a pályára került de a sérülései megakadályozták a játékban.

Idén a piacról szerződtették Marcus Gilchrist safetyt és Rashaan Melvin cornerbacket akik kezdők lesznek a Joseph, Conley páros mellett. A secondary két posztja azonban igen vékony így mindenképpen meg kell erősíteni az idei Draftról.

CB Denzel Ward, Ohio State; 1. körös ígéret

Ward esetében nem kell gondolkodni ugyanis az évfolyam legjobb cornerback ígéretének számít. A méretei alapján nem a legjobb de az agilitása, gyorsasága, technikai tudása és útvonal olvasási képessége az egyik legnagyobb ígéretté teszi. Conley személyében tavaly is egy Ohio State cornerback érkezett és sok szakértő véleménye szerint Ward-al kiegészülve sokáig meghatározhatják a posztot.

DB Minkah Fitzpatrick, Alabama; 1. körös ígéret

A Crimson Tide safetyjét is posztjának legjobbjának tartják. Magasan fog kimenni így vagy Ward vagy Fitzpatrick érkezhet az első körben. Egy dinamikus playmakernek tartják, a slot elkapó ellen és mélyen is tud védekezni továbbá linebacker posztra is be tud segíteni. Fontos darab lehet Paul Guenther védőkoordinátor rendszerében és a képességei pontosan ismertek az edző stáb előtt ugyanis Derrick Ansley secodary edzővel tavaly együtt dolgozott az Alabama Egyetemen.

CB Jaire Alexander, Louisville; 1.-2. körös ígéret

Alexander-t slot cornerbackként lehet használni a védelemben. A pálya szélén is bevethető de igazán a pálya közepén érzi jó magát amivel nagy erősítést jelentene mert az utóbbi években igencsak megnőtt a slot elkapók jelentősége. A sebességének és a gyorsulásának köszönhetően tud eredményes lenni a pálya közepén. Ráadásul még a futások ellen is jól teljesít. Ha hátrafelé mozdul a Raiders akkor Alexander lehet az egyik fő célpont. Arra azonban már igen kevés esély mutatkozik, hogy a második kör 9. helyéig lecsússzon.

CB Isaiah Oliver, Colorado; 2. körös ígéret

A védő a felépítése alapján egyértelműen szélső cornerbacknek számít. Emberfogásban és zóna védekezésben is jól teljesített köszönhetően a kitűnő képességeinek és a sebességének. A szakértők véleménye szerint azonban még sokat kell tanulnia, hogy stabil kezdő legyen az NFL-ben. A Conley, Melvin páros mögött egy ideig padoznia kellene.

CB Holton Hill, Texas; 4.-5. körös ígéret

Hill a poszthoz képes magas és nehéz srác de a termetéhez képest igen jó sebességgel rendelkezik. Sokat fog csúszni a tavalyi eltiltása miatt. A védő megszegte a csapat szabályait amire most csúnyán ráfizethet mert az utóbbi időben igyekeznek távol maradni a problémás játékosoktól. Technikailag bőven van hova fejlődnie de a szakértők véleménye szerint nagyon jól illeszkedik a védelmi sémába.

CB Greg Stroman, Virginia Tech; 7. körös ígéret

A szakértők a jelek szerint megijedtek a méreteitől mert túlságosan alacsonynak és könnyűnek tartják a poszthoz. Így a tulajdonságai háttérbe szorulnak és az is, hogy nagyon jól védekezik. Jó az emberfogásban és a sebessége miatt meg tudja csinálni a játékokat. A mérete ellenére remekül leveszi az elkapókat és a labdát is sikerrel támadja. Értékes fogás lehetne a Draft végén, egy hetedik körös cetlit abszolút megérne.

nbcsports.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr8913870480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása