Johnny Manziel lenyűgözte a vezetőséget
2014. február 27. írta: Raider Nation

Johnny Manziel lenyűgözte a vezetőséget

A Texas A&M irányítója Johnny Manziel sikeresen zárta az NFL Scouting Combine-t sőt a hírek szerint lenyűgözte a Raiders vezetőségét is. A GM, a vezetőedző és a tulajdonos Mark Davis is elégedetten beszélt róla. Sajnos a Jacksonville Jaguars general managerére, David Caldwell-re is nagyon pozitív benyomást tett Johnny Football ami nagyon rossz hír a számunkra hiszen egyel hamarabb választhatnak majd a májusi Drafton.

Az tavalyi "jó" szereplés miatt alanyi jogon járó ötödik választás a jelek szerint nem lesz elegendő, hogy Top irányítót választhassunk. A Houston Texans-nál még kérdéses, hogy milyen posztra fognak választani, de a harmadik Cleveland Browns és a negyedik Jaguars biztosan irányítót választ majd és így ki fog menni előttünk a két legjobbnak tartott irányító.

A legnagyobb kérdés, hogy mit akar a második helyen a St. Louis Rams. Két éve eltradelték a második pickjüket a Washington Redskins-el és most a kapott pickel tehetik ugyanezt. Az idei második hely nem lesz annyira értékes mint a legutóbbi volt és lehet, hogy az első körös pickek felcserélése és második körös választásunk is elegendő lesz. Ha nem akkor az idei és a jövő évi elsőkörös választás sem lenne annyira drága egy jövőbeli franchise irányítóért.

(nfl.com, Fotó: thewhistle.com, hesslerstudios.deviantart.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr215835772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása