Johnny Manziel lehet az elsőkörös választottunk
2014. január 18. írta: Raider Nation

Johnny Manziel lehet az elsőkörös választottunk

Az idei Drafton az 5. választás jogát birtokoljuk és mivel irányító szempontból ismét egy nagyon problémás éven vagyunk túl ezért szinte az összes szakértő véleménye szerint irányítót fogunk választani az első körben. A Raiders general managere Reggie McKenzie legutóbbi nyilatkozatából egyértelművé vált, hogy tényleg irányítót fogunk választani és az elhangzottak alapján a Texas A&M irányítója Johnny Manziel lehet a kiválasztott.

"Ő egy playmaker. Mindegy, hogy Őt vagy egy másikat a srácok közül de ha lehetőséged vagy playmakert választanod akkor meg kell tenned." - niylatkozta McKenzie.

Így már "csak" az a kérdés, hogy ki lesz elérhető az 5. helyen. Papírforma szerint a Houston Texans (1), a Jacksonville Jaguars (3.) és a Cleveland Browns (4.) is irányítót fog választani előttünk. Az idei 5 legjobb irányító között ott van Teddy Bridgewater (Louisville), Johnny Football, Blake Bortles (UCF), Derek Carr (Fresno State) és Zach Mettenberger (LSU). Jelen állás szerint közülük minimum hárman elkelnek majd a Draft korai szakaszában.

Manziel Fosztogatóként

Megszabadultunk rengeteg halott pénztől így nincs korlátja, hogy a jövendőbeli irányítónk stílusához alakítsuk ki a csapatot. A hely miatt az ésszerűség azt diktálja, hogy nagyon aktívak leszünk a szabadügynök piacon.

Azt még nem tudjuk, hogy ki lesz a csapat jövendőbeli irányítója de McKenzie elmondása szerint mindenképpen időt fog kapni, hogy megszokja az NFL-t. Ez érdekes és ellentmond az utóbbi idők trendjének hiszen az elmúlt években minden nagyra tartott fiatal irányítót azonnal bedobtak a mélyvízbe. 

(nfl.com, Fotó: sfexaminer.com, bleacherreport.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr115769368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása