Szerződtettük Corey Liuget-et és elküldtük Doug Martin-t
2019. augusztus 25. írta: Raider Nation

Szerződtettük Corey Liuget-et és elküldtük Doug Martin-t

Ma bejelentették, hogy a Raiders szerződtette a szabadügynök defensive tackle Corey Liuget-et és sérültlistára tette majd elküldte Doug Martin running backet. Martin sérüléssel bajlódott és elvesztette a kezdő posztját így remélhetőleg jobban járunk a védőfal megerősítésével.

Liuget a Chargers elsőkörös választása volt a 2011-es Draft-on és egész pályafutása során a csapat játékosa volt. Idén nem éltek a szerződésében levő opcióval így kikerült a piacra. Mielőtt aláírt a Raiders-el találkozott a Jaguars, a Giants, a Seahawks és a Cardinals képviselőivel is. A pályafutása során 274 tacklet, 24 sacket, 6 kierőszakolt és 6 visszaszerzett fumblet szerzett.

Martin volt a csapat legeredményesebb futója tavaly a 723 futott yardjával. A sérüléséről tudni lehetett de a korábbi hírek szerint felépült volna a szezon elejére de a mai elküldése nem ezt mutatja. Az idei elsőkörös választott, Josh Jacobs számít a csapat kezdő running backjének míg DeAndre Washington a tartaléka.

profootballrumors.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr8515024228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása