Antonio Brown lábával gondok vannak
2019. augusztus 04. írta: Raider Nation

Antonio Brown lábával gondok vannak

brown_raiders.jpg

Antonio Brown eddig nem tudott sok edzésmunkát végezni az Oakland Raiders idei edzőtáborában. A Pittsburgh Steelers-től az idei offseasonban megszerzett elkapó lábsérüléssel bajlódik és a hírek szerint felkeresett egy specialistát a sérülésével.

Egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan milyen sérüléssel is bajlódik Brown de a kiszivárgott hírek és a találgatások szerint nem súlyos a sérülése. Az előszezonbéli kisebb sérülések nem mondhatóak katasztrofálisnak de azért biztosan nem jó, hogy ha egy új csapathoz érkezve valakinek a felkészülés első hét edzésnapjából hatot is ki kell hagynia. Teljes edzésmunkát még nem tudott végezni.

Mondhatjuk, hogy Brown az újjáépítés alatt álló csapat első nagy fogása volt. A Steelers vezetőségével megromlott a viszonya így a Raiders-nek sikerült akciósan megszereznie az elkapót. Az idei Draft harmadik és ötödik körös választását kellett csak átadniuk.

Mihamarabb fel kell épülnie mert sokat várnak az elkapótól és nem is véletlenül. 130 mérkőzésen, 11.207 elkapott yardot és 74 elkapott touchdownt szerzett. 7 alkalommal került be a Pro Bowl és 5 alkalommal az All-Pro keretébe. Két szezonban a legtöbb elkapott yarddal és legtöbb elkapással zárt az alapszakaszban. Emellett a liga történetének egyetlen játékosa aki hat egymást követő szezonban is elérte a 100 elkapást, 1.000 elkapott yardot és 8 elkapott TD-t.

profootballrumors.com, raiders.blog.hu, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr8214994420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása