Antonio Brown a Raiders játékosaként folytatja
2019. március 10. írta: Raider Nation

Antonio Brown a Raiders játékosaként folytatja

d1rmnk8xqaaighy.jpg

Hosszas huzavona után lezárult az Antonio Brown saga és kiderült, hogy az elkapó az Oakland Raiders játékosaként folytatja a pályafutását. Péntek hajnalban úgy tűnt, hogy a Buffalo Bills csapata lesz a befutó de hamar meghiúsult az üzlet így Brown Fosztogatóként lép majd pályára az idei szezonban.

Korábban Brown értékeként  folyamatosan minimum egy, de akár több elsőkörös választásról beszéltek így a Raiders az egyik fő esélyesnek számított mivel szépen el vannak látva elsőkörös cetlikkel. Ehhez képest akciósan sikerült megszerezniük az elkapót, az idei Draft harmadik és ötödik körös választását kellett csak átadniuk. A trade után ráadásul rögtön új szerződést is kötöttek az elkapóval.

Brown hároméves, 50.125 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával. A szerződés maximális összege elérheti az 54.125 millió dollárt és 30.125 millió dollár garantált keresetet tartalmaz. A Steelers-nél hátralevő szerződése nem tartalmazott garantált keresetet.

A 30 éves elkapó posztján a liga elitjéhez tartozik. 130 mérkőzésen, 11.207 elkapott yardot és 74 elkapott touchdownt szerzett. 7 alkalommal került be a Pro Bowl és 5 alkalommal az All-Pro keretébe. Két szezonban a legtöbb elkapott yarddal és legtöbb elkapással zárt az alapszakaszban. Emellett a liga történetének egyetlen játékosa aki hat egymást követő szezonban is elérte a 100 elkapást, 1.000 elkapott yardot és 8 elkapott TD-t.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr4314680018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása