A Raiders Oaklandben marad az idei szezonban
2019. február 26. írta: Raider Nation

A Raiders Oaklandben marad az idei szezonban

Végre véget ért a hosszas huzavona és kiderült, hogy az idei szezonban is Oaklandben játszik majd a Raiders. Sokáig esélytelennek tűnt, hogy a Fosztogatók a helyükön maradnak de bejelentették, hogy sikerült egyezségre jutni a Coliseum bizottságával így a 2019-es hazai mérkőzéseinket az egész liga legfanatikusabb szurkolótábora előtt játszhatja a csapat.

A Coliseum bérleti joga lejárt és mivel a város beperelte a csapatot és az egész ligát így biztosra vettük, hogy a Fosztogatók idén új városban játszanak majd. San Francisco városa neve merült fel esélyesként ahol a baseball csapat stadionján osztozott volna a csapat.

Az idei szezon rendeződött és még az sincs kizárva, hogy jövőre is Oaklandben marad a csapat. Phoenix-i márciusi gyűlésen döntenek majd, hogy ha nem készül el időben a Las Vegas-i stadion akkor jövő áprilisban eldönthetik, hogy még egy évig a Black Hole-ban maradnak a Fosztogatók.

nfl.com, Fotó: stadiumsofprofootball.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr3914655987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása