Még két évig Oaklandben maradhatunk
2019. február 20. írta: Raider Nation

Még két évig Oaklandben maradhatunk

A korábbi hírekkel ellentétben még két évig Oaklandben maradhat a Raiders. Egy pár hete szinte esélytelennek tűnt, hogy a Raiders idén is Oaklandben játssza az idei hazai találkozóit de a friss hírek szerint akár további két évig is a városban maradhat a csapat.

A Coliseum bérleti joga lejárt és mivel a város beperelte a csapatot és az egész ligát így biztosra vehettük, hogy a Fosztogatók idén új városban játszanak majd. San Francisco városa neve merült fel esélyesként ahol a baseball csapat stadionján osztozott volna a csapat.

A jelek szerint a feleknek azonban sikerül túllépniük a korábbi ellentéteken. A vezetőség decemberben visszautasított egy 7.5 millió dolláros ajánlatot az idei szezonra. Most mégiscsak hajlandóak lennének kifizetni az összeget és a megállapodás tartalmazna egy 10.5 milliós opciót a 2020-as szezonra ha nem készülne el időre a Las Vegas-i stadion.

profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: sportingnews.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr5814639820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása