Amari Cooper egy elsőkörös pickért a Dallas Cowboys-nál folytatja
2018. október 23. írta: Raider Nation

Amari Cooper egy elsőkörös pickért a Dallas Cowboys-nál folytatja

Már hetek óta téma volt, hogy az Oakland Raiders elcseréli Amari Cooper-t és a pletyka tegnap valósággá vált. Bejelentették, hogy egy jövő évi elsőkörös választásért cserébe a Dallas Cowboys csapatánál folytatja a 2015-ös elsőkörös elkapó.

Jon Gruden vezetőedző az idei szezonban alaposan átalakította a keretet és több magasan választott játékostól is megvált. Persze azt nem lehet biztosan tudni, hogy ebben mekkora szerepe van Reggie McKenzie-nek és mennyi Gruden-nek.

Gruden elmondása szerint épp az edzőpályán volt amikor McKenzie közölte vele, hogy a Cowboys egy elsőkörös pickkel elvinné Coopert.

"Utálom amikor jó játékosok távoznak. Az edzőpályán voltam amikor Reggie odajött hozzám és elmondta, hogy a Cowboys első körrel elvinné amire azt mondtam, hogy csináljuk. Jelenleg öt elsőkörös választásunk van a következő két évben és nagyon izgatott vagyok emiatt."

Az esti hozzászólásokat olvasva a többség elégedett az üzlettel. Be kell vallanom, hogy jómagam viszont nem. Megint kidobtunk egy tehetséges játékost egy rizikós pickért. Az egyik hozzászólás szerint Cooper nem Odell Beckham Jr. vagy Julio Jones szintű elsőkörös elkapó ami teljesen igaz de legalább működött.

Az első két szezonjában átlépte az 1.000 yardos határt és 11 TD-t szerzett. Tavaly visszaesett a teljesítménye amiben szerepet játszott a sérülése is de 680 yardot és 7 TD-t még így is összehozott. Az idei szezont meg hagyjuk mert jelenleg mindenki szenved és ha meg sem célozzák akkor esélytelen az elkapás.

De mindegy is mert már megtörtént a dolog így nincs más hátra mint előre. Remélhetőleg jobban fognak bánni a játékosért kapott elsőkörös választásokkal mint ahogyan azt a közelmúltban tették.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr9314317581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása