Versenybe szállhatunk George Iloka-ért
2018. augusztus 20. írta: Raider Nation

Versenybe szállhatunk George Iloka-ért

A Cincinnati Bengals tegnap bejelentette, hogy anyagi okok miatt elküldték George Iloka safetyt. A védő csak egy napot töltött a szabadügynökpiacon de máris több csapattal összefüggésbe hozták. A pletykák a Packers és a Cowboys érdeklődéséről szólnak de az sem kizárt, hogy Oaklandben folytatja a pályafutását.

A csapat új defensive koordinátora Paul Guenther korábban négy éven keresztül a Bengals DC-je volt így jól ismeri a védőt. Iloka szerződtetése már két éve is felmerült amikor lejárt a szerződése de végül a Bengals hosszabbítását fogadta el.

Iloka a Bengals védelmének egyik alapembere volt, az utolsó 82 mérkőzésből 76 alkalommal tagja volt a kezdőcsapatnak, hatéves pályafutása alatt 343 tacklet, 9 interceptiont, 2 kierőszakolt fumblet szerzett és 32 passzt védekezett le.

A fő kérdés Iloka-val kapcsolatban azonban az, hogy mennyiért is csatlakozna a csapathoz. Jelenleg 2.5 millió dollár szabad hellyel rendelkezünk így más játékosok szerződésének átalakítása szükséges a védő leigazolásához.

profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: cincyjungle.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr9714191873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása