Donald Penn-t családon belüli erőszakkal vádolják
2018. április 30. írta: Raider Nation

Donald Penn-t családon belüli erőszakkal vádolják

A hírek szerint bajba került Donald Penn. Csapatunk offensive tackleje a beszámolók szerint megütötte a feleségét majd valami italt öntött a fejére amiért kihívta a rendőrséget. A jelentések szerint amikor a rendőrök kiérkeztek Penn már elhagyta a helyszínt.

A jelenleg 35 éves Penn-nek az új vezetőedzőénél is megkérdőjelezhetetlen helye volt a kezdőben. Derek Carr vak oldali védője a szezon első percétől kezdőnek számít még úgy is, hogy a tavalyi szezonja rosszul sikerült. A visszaesett teljesítménye ellenére a Pro Football Focus posztjának 21. legjobb játékosaként rangsorolta.

Másfelől azonban ott van a tavalyi szerződéshosszabbítási hisztije és ez a mostani ügy. Gruden elvileg azért küldte el Michael Crabtree elkapót és Marquette King puntert mert nem tűri meg a problémás játékosokat így ha konzekvens akkor cut következik.

Penn tavaly kétéves hosszabbítást írt alá így 2019 végéig rendelkezik szerződéssel. 8.38 millló dollárt foglal el az idei, 10.35 milliót a jövő évi fizetési sapkából. Az elküldése után 3 millió dollár halott összeg maradna az idei fizetési sapkában. A jövő éviben egyetlen cent sem.

A cut nagyon rosszul jönne az év ezen szakaszában. Ahogyan Gruden a Drafton elmondta van egy tehetséges fiatal irányítónk akit meg kell védeni. Penn hiányában Kolton Miller a fal bal oldalán kezdené meg a pályafutását Brandon Parker-nek pedig a jobb szélen kellene bizonyítania.

profootballrumors.com, Fotó: raiders.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr1513881608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása