Daryl Worley-t szerződtettük a cornerback sorba
2018. április 24. írta: Raider Nation

Daryl Worley-t szerződtettük a cornerback sorba

Tegnap este bejelentették, hogy egy új játékossal bővül a cornerback sorunk. Az új érkező a Philadelphia Eagles-től elküldött Daryl Worley. A cornerback az idei offseasonban költözött a címvédőhöz a Torrey Smith trade részeként a Carolina Panthers csapatától de csak 32 napot élt meg az új csapatánál.

Az egész ügy ott indult, hogy a cornerbacket letartóztatták két hete vasárnap reggel. A jelentések szerint az Eagles egyik létesítményének közelében eszméletlenül feküdt az autójában és elállta az utat. Ezt követően erőszakosan viselkedett a kiérkező rendőrökkel és fegyver volt nála. Sokkoló használatával tartóztatták le végül.

Worley-t a 2006-os Draft harmadik körében választotta ki a Panthers. Az elmúlt két szezonban mindössze egyetlen mérkőzést hagyott ki és 25 találkozón lépett pályára kezdőként. 152 tacklet, 2 sacket, 3 interceptiont szerzett és 19 levédekezett passz fűződik a nevéhez.

Biztosan nem volt drága de mindent egybevetve biztosan peremembernek érkezett az új védő. A Pro Football Focus értékelése szerint posztján a 89. helyen rangsorolták a tavalyi szezonban így a Draftról is bőven van még mit erősíteni a poszton.

Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr1913858466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása