Meglepetésre elküldtük Marquette King-et
2018. március 31. írta: Raider Nation

Meglepetésre elküldtük Marquette King-et

A "Grudenizáció" legújabb lépéseként megváltunk punterünktől. Tegnap bejelentették, hogy a Raiders megvált Marquette King puntertől. Mindenkit meglepett a bejelentés és ez már kezd túlmenni a szimpla spóroláson. Távozásával Colby Wadman marad punterként Oaklandben aki még nem lépett pályára az NFL-ben.

King két éve írta alá az ötéves, 16.5 millió dolláros szerződését. A szerződés 7.75 millió dollár garantált keresetet tartalmazott és 2.9 millió dollárt foglalt el az idei szezonban. Az elküldése után csak 150 ezer dollár halott összeg marad utána.

A punter a Pro Football Focus értékelése szerint az utolsó három szezon mindegyikében a 10 legjobb között végzett, tavaly harmadikként zárt. Két éve bekerült az All-Pro második csapatába.

Napokon belül ez már a második meglepő cut volt. Elküldtük a 2015-ös Draft haramdik körében kiválasztott tight endet Clive Walford-ot is. A játékos elküldésével 1.7 milliót szabadítottak fel. Korábban pedig eltradeltük az elkapó Cordarrelle Patterson-t akit kick returnerként is használtak.

nfl.com, Fotó: twiter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr8213796074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása