Négy játékos érkezett de Michael Crabtree távozott
2018. március 17. írta: Raider Nation

Négy játékos érkezett de Michael Crabtree távozott

Az új szezon első napjai viszonylag eseménytelenül teltek Oaklandben de az elmúlt napokban belehúztak. Érkezett négy játékos de távozott a tavalyi kezdő elkapónk. Doug Martin, Jordy Nelson, Marcus Gilchrist, Rashaan Melvin érkezett és a vezetőség elküldte Michael Crabtree-t.

Már egy hete kiderült, hogy Jon Gruden vezetőedző szívesen a rosterén látná a Tampa Bay Buccaneers korábbi running backjét. Martin-al személyesen is találkozott az elmúlt hétvégén és két napja végül aláírták a futó új szerződését. Martin egyéves szerződéssel érkezett de az anyagi részletek egyelőre nem ismertek.

Jelenleg négy running back szerepel a rosteren de biztosan nem fogjuk megtartani mindegyikőjüket. Marshawn Lynch, Jalen Richard és DeAndre Washington egyike biztosan távozni fog. Várhatóan Lynch lesz az áldozat mert 5.9 millió dollár szabadítható fel az elküldésével és egyetlen cent halott összeg sem maradna utána.

Másodikként érkezett a Green Bay Packers korábbi elkapója Jordy Nelson. Az elkapó kétéves, 15 millió dolláros szerződést kötött amely 13 millió dollár garantált keresetet tartalmaz. A 32 éves elkapó az elküldése után a vezetőség elsőszámú célpontja, még Derek Carr is találkozott vele személyesen, hogy rábeszélje az oaklandi folytatásra.

Nelson szerződtetése után azonban megváltunk Michael Crabtree-től. Az elkapó elküldésével egyetlen cent halott összeg nélkül több mint 7 millió dollár szabadul fel az idei és a jövő évi fizetési sapkából. Tulajdonképpen lecseréltük a bevált kezdő elkapónkat egy két évvel öregebb játékosra úgy, hogy igazán nem spóroltunk csak több garantált összeget tettünk be a fizetési sapkába. Hát egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet volt.

Crabtree ráadásul egyetlen napot sem töltött el a szabadügynökpaicon. Tegnap este bejelentették, hogy hároméves, 21 millió dolláros szerződést kötött a Baltimore Ravens csapatával. Ebből 11 millió dollár garantált keresetnek minősül és az elkapó 15 millió dollárt fog keresni a következő két szezonban.

Csütörtök este a védelembe is érkezett erősítés Marcus Gilchrist személyében. A Jets és a Texans korábbi safetyjével egyéves szerződést kötött a Raiders vezetősége. A szerződése anyagi részletei egyelőre nem ismertek.

A szinte már nem létező cornerback sorba is érkezett egy erősítés. A secondarybe az Indianapolis Colts korábbi játékosa Rashaan Melvin érkezik. A cornerback egyéves, 6.5 millió dolláros szerződést kötött a csapattal.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr7913747446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása