Három szezon után megváltunk David Amerson-tól
2018. február 07. írta: Raider Nation

Három szezon után megváltunk David Amerson-tól

Három évvel a szerződtetése és két évvel a négyéves hosszabbítása után megváltunk a csapat cornerbackjétől David Amerson-tól. A védő a nagyon ígéretes kezdés után igen gyenge szezont futott tavaly (akárcsak az egész csapat).

A gyenge teljesítményben sérülések is hátráltatták, a 2017-es alapszakaszban csak 6 mérkőzésen tudott pályára lépni. 18 tacklet szerzett és 4 passzt védekezett le. 287 védelmi snappen volt pályán amely az összes defense játék 27,62%-t jelenti.

A védő elküldését hétfő este jelentették be és az időzítés kicsit sem volt véletlen. A mai napon garantálttá vált volna a 2018-as fizetése. A két éve aláírt 38 millió dolláros szerződése értelmében az utolsó két szezonban egyetlen halott cent nélkül elküldhették. A távozásával 6 millió dollár hely szabadul fel az idei fizetési sapkából.

A hírek szerint azonban nem kell sok időt a szabadügynökpiacon eltöltenie. A Chicago Bears már be is jelentkezett a cornerbacknél és a hírek szerint a mai napra találkozóra várják a csapat nélkül maradt védőt.

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr9313640946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása