Győzelemmel kezdtük a szezont
2017. szeptember 11. írta: Raider Nation

Győzelemmel kezdtük a szezont

Tegnap este tétmérkőzésen is pályára lépett a Raiders és a Tennessee Titans vendégeként sikerült győzelemmel kezdeni az idei alapszakaszt. Mondhatjuk úgy is, hogy a négy vereséggel végződő előszezon után akkor győztünk amikor az már számít.

A mérkőzést a Titans kezdte és hatalmas meglepetést okozva onside kickel kezdtek. Nem tudták visszaszerezni a labdát így a 44 yardos vonalról kezdhettünk. Három passzjáték és egy Marshawn Lynch futás alkotta drive és kevesebb mint 2 perc után 7-0-ra vezettünk.

A folytatás azonban már nem alakult ilyen jól, a Titans is touchdownt szerzett az első támadósorozatából így kiegyenlített és az eredmény az első negyedben már nem is változott.

Az első negyed vége előtt a 2 yardos vonalról még volt 3 passzkísérletünk de Amari Cooper egyetlen alkalommal sem tudta behúzni a labdát így a második negyed elején Giorgio Tavecchio rúgása révén 3 pontos előnyre tettünk szert. A második negyedben egy Titans és egy újabb Tavecchio mezőnygólnak köszönhetően 13-10-es vezetéssel vonulhattunk öltözőbe.

A harmadik negyed is a mezőnygólokról szólt, egy Titans és Raiders mezőnygólnak köszönhetően 3 pontra vezettünk a harmadik negyed végén is. A negyedik negyedben Derek Carr TD passzt osztott ki Seth Roberts-nek. Ezután "csak" egy újabb Tavecchio és egy Titans mezőnygól következett így 26-16-os győzelemmel kezdtük az idei évet.

Carr játékán szerencsére nem hagyott nyomot a tavalyi lábtörése és a tavalyi magabiztosságát hozta. 262 passzolt yard és 2 passzolt touchdown. A tavaly nagyon stabilan teljesítő támadófal azonban két alkalommal is csődöt mondott és 2 alkalommal is földre vitték az irányítót. A tavalyi alapszakaszban összesen 8 sacket szedett össze a fal.

Marshawn Lynch tétmérkőzésen is bemutatkozott és ugyan látszott rajta az egyéves kihagyás de az egyértelműen kimondható, hogy sokat tud majd segíteni a támadóegységünkön. Beast Mode végül 18 futókísérlettel és 76 futott yarddal zárt. Ha 2 yardnál pedig a kezébe nyomtuk volna a labdát akkor lehet, hogy megszerezhette volna az első futott TD-jét is.

Amari Cooper és Michael Crabtree 145 elkapott yardot szerzett és a Green Bay Packerstől szerződtetett Jared Cook is jól teljesített. A tight end 5 elkapással és 56 elkapott yarddal zárt. Az elkapások azonban jobban is sikerülhettek volna, volt pár play amikor mintha beszappanozták volna az elkapók kesztyűjét.

A defense meglepően jól teljesített de azért még bőven van min javítani. A legnagyobb problémát a linebacker sor jelentette, a pálya közepén több alkalommal is megégették a védelmünket. A futás elleni védekezésen is van még mit javítani és sokkal nagyobb nyomást kell helyezni az ellenfelek irányítóira. Tegnap csak 1 alkalommal vittük földre Mariota-t.

A nap meglepetésembere egyértelműen a kicker Tavecchio volt. Sebastian Janikowski sérültlistára került így 2000 óta először nem a lengyel kicker végezte el a Raiders mezőnygólkísérleteit. Tavecchio 2012 óta kering az NFL-ben de tegnapig nem lépett pályára tétmérkőzésen. Tegnap azonban mind a 4 mezőnygólját (20, 52, 52, 43 yard) bevágta.

Nem is okozott meglepetést, hogy Ő kapta a meccslabdát

Az első lépés megvan és jövő héten egy kötelező feladat következik. 22:05-ös kezdettel a New York Jets csapatát fogadjuk hazai pályán és ezen a találkozón csak a győzelem elfogadható.

Marshawn Lynch üdvözölte az ellenfélet

nfl.com, Fotó: twitter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr4012822518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása