Donald Penn felhagyott a holdout-al
2017. augusztus 24. írta: Raider Nation

Donald Penn felhagyott a holdout-al

Donald Penn felhagyott a sztrájkjával és tegnap csatlakozott csapattársaihoz az edzőpályán. Az Oakland Raiders 34 éves left tackleje természetesen a szokásos indok miatt maradt távol az edzésektől, több pénzt hozó szerződést akart magának.

Penn tavaly írta alá az új kétéves szerződését amely alapján 5.8 millió dolláros fizetéssel rendelkezik. A tackle azonban mindent ki akar préselni a hátralevő pályafutásából és az utolsó jól sikerült szezonokat meglovagolva Top 10-es fizetést akart kiharcolni.

Ez egyelőre nem jött össze a számára és mivel már nagyon közel van az alapszakasz kezdete így fel kellett hagynia a sztrájkjával. A visszatérése inkább a szezon közeledtével és nem a versenytársak fenyegetésével magyarázható. Penn után Marshall Newhouse, Jylan Ware, David Sharpe és Vadal Alexander a csapat legerősebb játékosa tackle poszton.

Jelen pillanatban a Philadelphia Eagles right tackleje Lane Johnson áll a 10. helyen helyen a fizetések tekintetében az évente átlagosan 11.252 millió dolláros szerződésével. A 10. helyen szoros a verseny mert nincs sokkal lemaradva a Los Angeles Rams tackleje Andrew Whitworth sem a maga 11,250 millió dollárjával.

Ezt a két embert akarná utolérni Penn amihez közel duplázni kellene a fizetését. Erre pedig előzetesen is kevés esély mutatkozott mert a Raiders falában két guard is szép fizetést visz haza évről évre. Kelechi Osemele átlagosan 11.7 millió, Gabe Jackson pedig átlagosan 11 millió dollárt keres.

nfl.com, Fotó: raiders.com

Forrás:

Sporthub.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr612777422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása