Kiszenvedett győzelem Charles Woodson hazai búcsúmeccsén
2015. december 25. írta: Raider Nation

Kiszenvedett győzelem Charles Woodson hazai búcsúmeccsén

Ma hajnalban két olyan csapat találkozott az O.co Coliseumban akik számára tulajdonképpen már véget is ért az idei szezon és lemondó szellemiségben is léptek pályára a felek.

Az összecsapás a Raiders oldaláról szinte csak és kizárólag a hét elején a visszavonulását bejelentő Charles Woodson-ról szólt.

Csapatunk jövőbeli Hall of Famer játékosa hétfőn bejelentette, hogy 18 profi szezon után végleg szögre akasztja a sisakját. Ennek megfelelően a Raiders méltóan akarta elbúcsúztatni a legendás védőjét ami a játék egészét tekintve sajnos nem valósult meg.

A cornerback/safetynk mellett akadhat még egy hazai búcsúzónk a stadion "személyében" is. Ez még nem eldöntött tény de a Los Angeles-i költözés miatt nincs kizárva, hogy a tegnapi volt az utolsó NFL mérkőzés az O.co Coliseumban. A búcsú érdekessége, hogy az utolsó találkozót pont az ellen a San Diego Chargers ellen játszottuk akikkel közös stadiont húznánk fel az Angyalok városában.

A Fosztogatók karácsonyi ajándéka: JUST WIN BABY!!!

A tét nélküli találkozó első félideje igen nyugodt ütemben zajlott. A Raiders vezethette az első támadássorozatot de Derek Carr első átadásába beleért Kendall Reyes és a felpattanó labdát sikerült begyűjtenie a védőfalembernek így finoman szólva is nem a legjobban kezdett a csapat.

Az ajándékba kapott lehetőséggel élt a Chargers és megszerezte a mérkőzés első touchdownját. Még a félidő vége előtt Latavius Murray 22 yardos TD futásának köszönhetően sikerült az egyenlítés. A második negyedben mindkét csapat értékesített egy-egy mezőnygólt de Donald Brown futott TD-je miatt 17-10-es vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok.

Az első félidő végi trükközésünk

A harmadik negyedben látott támadóegységről a Denver Broncos elleni első félidő juthatott eszükbe. Az offense tulajdonképpen a totális 0-val volt egyenlő, egyetlen first downt sem sikerült szerezni pedig a gyengélkedő Chargers offense miatt azért bőven volt rá lehetőségük de minden drive 3&out-al zárult.

És, hogy a párhuzam még tökéletesebb legyen a defense most is ahogyan a Broncos ellen szerzett egy safetyt így a defense mérkőzésben tartotta a csapatot. Ráadásul a két ponttal brutális mértékben, 2-0-ra megnyertük a második félidőt.

A mérkőzés negyedik negyede inkább valami bohózatra hasonlított semmint egy futballmérkőzésre. Amit lehetett elrontottak és a félidő a zászlókról szólt. Persze egyetlen jó játékot leszámítva. Denico Autry interceptionje és a visszahordása megnyitotta a fordítás lehetőségét. Ezzel végre élni tudtunk és Carr átadását Michael Crabtree elkapta az endzoneban. A sikeres 2 pontos kisérlettel 3 pontos előnyre tettünk szert de a találkozó vége előtt egyenlített a Chargers így következhetett a hosszabbítás.

Az elmaradhatatlan Gatorade fürdő

A pénzfeldobást megnyertük így mi vezethettük az első támadást. A drive nagyon hasonlított az egész mérkőzésre, rengeteg hiba és zászló de a végén Sebastian Janikowski berúgta a mezőnygólt. A redzoneban egy trükkös játék révén Charles Woodson pályafutása során először futott az NFL-ben de a kísérlet -3 yarddal zárult. A mezőnygól után a Chargers visszakapta a labdát de nem sikerült pontot szerezniük így a negyedik kísérlet után véget ért a mérkőzés.

Jövő vasárnap a csoportrivális Kansas City Chiefs otthonában fejezzük be a szezont de ilyen játékkal nem sok esélyünk lesz. Bár mindig felmerül a kérdés, hogy a playoff elbukása után miért is kellene mérkőzést nyerni mert a vereségekkel jobb Draft pozíciót szerezhetünk. Remélhetőleg nem utóbbit választják és 8-8-as mérleggel fejezzük be a szezont.

"Attól mert ez az utolsó meccsem itt, sosem hagylak el titeket" - búcsúzott Woodson

(a teljes beszéd a videón)

Fotó: twitter.com, streamable.com

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr598198848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása