Három vereség után végre győzött a Raiders
2015. november 30. írta: Raider Nation

Három vereség után végre győzött a Raiders

Végre sikerült megszakítani a vereségsorozatunkat! Rengeteg hibával tarkított mérkőzésen tegnap este a Raiders győzelmet aratott a Tennessee Titans otthonában. Sokáig az volt az érzésem, hogy mindent meg akarnak tenni a mérkőzés elvesztésért de a végén azért mégiscsak sikerült behúzni a mérkőzést.

A Titans legyőzése még idegenben sem számít nagy fegyverténynek de végre nem L betű került a csapat neve mellé. Csak három ponttal sikerült felülmúlni a liga egyik leggyengébb csapatát de csak a győzelem számít. Az utolsó három találkozóból kettőt is egy labdabirtokláson belül vesztett el a csapat és ott is csak az L számított.

A múlt hétvégi gyenge produkciója után Derek Carr visszatért a helyes útra. 330 passzolt yardot és 3 touchdownt szerzett úgy, hogy egyetlen alkalommal sem adta el a labdát (legalábbis a levegőben mert 2 fumbleje volt és az egyiket elvesztettük). A sok kétkedő most már beismerheti, hogy valóban a jövő frachise irányítója lehet.

A második évében 2895 passzolt yardnál, 24 touchdown passznál és csak 6 interceptionnél tart. Ha tartja az eddigi átlagát akkor a szezon végén bőven átlépi a 4.000 yardos határt. Azonban ennél is pozitívabb, hogy nem remeg meg a keze a találkozó végén és képes megfordítani a mérkőzést.

Ismét jó napot zárt az elsőkörös választottunk Amari Cooper aki 115 elkapott yarddal zárt. A másodéves Seth Roberts karrierjének legjobb mérkőzését játszotta, 113 elkapott yardot és 2 elkapott touchdownt szerzett. A második TD elkapásával nyertünk meg a meccset.

A futójáték sajnos még mindig nincs megoldva. 26 futókísérletből csak 79 futott yardot szereztünk ami 3,04-es yardos átlagnak felel meg. Latavius Murray volt a legeredményesebb az 59 yardjával. Nagyon sokat kell még javítani a támadófal munkáján is.

Ha már arról van szó, hogy min kell még sokat dolgozni akkor ott van az általam sokat emlegetett secondary és a büntetések is. Rengetegszer hagytak üres célpontot Marcus Mariota számára de pozitívum, hogy kétszer is sikerült leszedni az átadását.

David Amerson játéka hétről hétre jobban tetszik és jelenleg T.J. Carrie (jelenleg CB-SS kombinációként számítanak rá) mellett a csapat legjobb cornerbackjének számít.

Sok mindenen nehéz javítani a szezon közben de a büntetések visszaszorítása az biztosan nem ebbe a kategóriába tartozik. 11 alkalommal dobtak zászlót a játékosokra amelyekkel 94 yardot vesztettünk. Ráadásul az egyik egy kivédekezett támadósorozat végén volt amikor a punter megütése miatt visszaadtuk a labdát a Titans-nek.

Az idei szezonban vannak apróbb, nagyobb kisiklások de 11 mérkőzés után kimondhatjuk, hogy nagyon bíztatóan teljesít Jack Del Rio csapata. Még mindig kevés a győzelem de pozitívum a jövőre nézve, hogy szoros mérkőzéseket játszunk. Az idei szezonban nem a playoff a csapat igazi célja hanem a jövő megalapozása.

(nfl.com, Fotó: twitter.com, twitter.com, twitter.com, vine.co)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr738128694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása