Hosszútávú szerződést kaphat Aldon Smith
2015. október 28. írta: Raider Nation

Hosszútávú szerződést kaphat Aldon Smith

Az utóbbi években a balhékról elhíresült Aldon Smith csak másfél hónapja csatlakozott a csapathoz de a legfrissebb hírek szerint még hosszú éveken keresztül a Fosztogatók játékosa maradhat.

A general manager Reggie McKenzie a tegnapi interjújában elárulta, hogy Smith szerepel a csapat hosszútávú terveiben.

Khalil Mack-el együtt nagyon ütőképes, talán ligaelit pass rusher párossá válhatnak a következő években.

Mack a várakozásoknak megfelelően nagyon jó szezont fut és a jelek szerint Jack Del Rio nyugodtan köré építheti a defensét. Ha Smith visszatérne a pályafutása első két évében mutatott formájához akkor Oaklandben elit pass rush uralkodna.

Smith-t a balhék miatt kirúgta a San Francisco 49ers így szabadügynökként csatlakozhatott a csapathoz. Balhékból nem volt hiány, a játékost letartóztatták ittas vezetés, engedély nélküli lőfegyver birtoklás, bombafenyegetés és cserbenhagyás miatt is. Mindemellett ráadásul egy 2012-es házibulin még le is szúrták.

Smith szeptemberben egyéves, 8 millió dolláros szerződést kapott a Raiders vezetőségétől. A vezetőség a védő szerződésének kidolgozása során résen volt és figyelembe vette a korábbi problémáit. Smith szerződése így 1.25 millió dolláros alapfizetésből, 4 millió dolláros mérkőzésarányos kerettagsági bónuszból és 2.75 millió dollár sack alapú ösztönzőből áll.

A linebacker így minden kitétel teljesülése esetén 8 millió dollárt vág zsebre az év végéig. Az eddig teljesítménye alapján nem érdemli meg ezt az összeget. Jobban teljesít mint tavaly de még messze van a csúcsformájától. Személy szerint örülnék a maradásának de Őt ismerve csak és kizárólag egy hasonlóan átgondolt szerződésért.

(nfl.com, Fotó: cheatsheet.com, sfexaminer.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr968030148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása