Holnap edzésbe áll Derek Carr
2015. június 08. írta: Raider Nation

Holnap edzésbe áll Derek Carr

Derek Carr egy kisebb sérülés miatt kihagyta az idei edzések legnagyobb részét de jó hír érkezett az irányítónk állapotáról. Carr-nak megsérült a jobb gyűrűsujja de a legújabb orvosi vizsgálatokon zöld utat kapott és részt vehet a holnap kezdődő háromnapos mini edzőtáboron.

A sérülés nyilvánosságra hozatalától kezdve tudni lehetett, hogy csak egy kisebb sérülésről van szó, nem lesz szükség műtéti beavatkozásra és Carr teljesen egészséges lesz az edzőtábor kezdetéig. A rehabilitációja a vártnál is jobb ütemben haladt így biztosan pályán lesz keddtől csütörtökig a Raiders központjában.

A visszatérése természetesen nem jelenti azt, hogy rögtön bedobják a mélyvízbe, a héten csak limitált edzésprogramot fog végezni. Annak ellenére, hogy csak kisebb sérülésről van szó az edzők nem akarnak kockáztatni vele kapcsolatban azonban muszáj edzésbe állni, hogy minél hamarabb el tudja sajátítani az új támadórendszert.

Májusban 19. derült ki, hogy probléma van Carr dobókezével és azóta csak "extrém limitált edzésmunkát" végzett. A múlt héten ugyan már dobott párat de ez persze még édeskevés.

Az új rendszer mellett meg kell ismerkednie a két új célpontjával, az elsőkörös Draft pick Amari Cooper-el és a szabadügynökként szerződtetett Michael Crabtree-vel is. Minél jobban össze kell szokniuk amihez értelemszerűen elengedhetetlen, hogy minél több időt együtt töltsenek az edzőpályán.

(nfl.com, Fotó: silverandblackpride.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr517527444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása